Predstavljeno idejno rješenje budućeg sportsko-rekreativnog kompleksa "Čiča"

01.06.2021. 14:21 / Izvor: Akta.ba
Predstavljeno idejno rješenje budućeg sportsko-rekreativnog kompleksa 'Čiča'

Na ovoj lokaciji u planu je izgradnja staze za trčanje sa tartan podlogom, atletska staza sa četiri trake, te peta traka sa postavljenim preponama.

Opštinska uprava Istočno Novo Sarajevo već duži vremenski period priprema idejno rješenje budućeg sportsko-rekreativnog kompleksa "Čiča".

Na ovoj lokaciji u planu je izgradnja staze za trčanje sa tartan podlogom, atletska staza sa četiri trake, te peta traka sa postavljenim preponama.

Predviđeno je postavljanje i sprava za vježbanje na otvorenom, kao i "Pumptrack" – staza namijenjena za skejtbord, romobile, rolere i bicikle.

Za ljubitelje stonog tenisa biće postavljeni stolovi kao i prostor za skvoš. Od planiranih sadržaja tu je vještačka stijena za penjanje, kao i dječije sprave namijenjene prvenstveno za razvijanje motoričkih sposobnosti.

Takođe, rješenjem je predviđena i adekvatna rasvjeta prostora, česma, te drugi neophodni urbani mobilijar.

"Ovim putem pozivamo sve sugrađane, sportiste, sportske klubove i rekreativce da svoje prijedloge, sugestije i komentare vezano za objavljeno idejno rješenje šalju na adresu elektronske pošte info@opstinains.net u roku 7 dana od dana objave idejnog rješenja. Po isteku roka, sve dostavljene ideje biće razmotrene, a svi prijedlozi koji budu u skladu sa kriterijima biće uvršteni u glavni projekat", navode iz ove opštine.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije