Počinje izgradnja luksuznog, stambeno-poslovnog objekta u centru Sarajeva

09.11.2022. 14:07 / Izvor: Akta.ba

U centru Sarajeva u ulici Ljubljanska 10. počinje izgradnja novog luksuznog objekta.

U centru Sarajeva u ulici Ljubljanska 10. počinje izgradnja novog luksuznog objekta.

Lokacijski je izuzetno atraktivan sa neto površinom od 7500 m2 u kojem su projektovana 3 poslovna prostora, 72 garažna parking mjesta i 51 stambena jedinica.

Objekat "LJUBLJANSKA 10" je rijetka ponuda stanogradnje u centru Sarajeva koja je projektovana tako da ispuni sve kriterije estetskog i praktičnog ugođaja života. Takođe i da zadovolji sve segmente kao što su dovoljan broj parking mjesta, moderan i estetski privlačan eksterijer, privatnost i sigurnost.

Funkcionalno projektovane stambene jedinice karakteriše maksimalna iskoristivost prostora, ovisno od preferencija vlasnika. Njegova idealna pozicija omogućava pristup svim potrebnim sadržajima: vrtićima, školama, fakultetima, zelenim površinama, šetnicama, shoping centrima i javnim prevozima te ostalim sadržajima koji vaš život mogu učiniti lakšim, dinamičnijim i uzbudljivijim.

Pored atraktivnosti lokaliteta, stambeno-poslovni objekat "LJUBLJANSKA 10" predstavlja savršen sklad savremene arhitekture u historijskom okruženju sa ambijentalnom vrijednošću koji je izgrađen po najsavremenijoj tehnologiji i građevinskim materijalima koji su dostupni na tržištu. Posvećena je velika pažnja sigurnosti, miru i privatnosti za buduće stanare, jer je pristup objektu kontrolisan uz video nadzor sa recepcijom unutar objekta.

Informacije o projektu i mogućnostima rezervacije, kao i odabir stana na interaktivnoj 3D mapi objekta moguće je izvršiti na web stranici www.residence.ba.

Neobavezujuće rezervacije stanova otvorene su do 10. decembra 2022.godine.

Napominju da je moguće rezervisati više stanova.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije