Veličanstveni Atlantis Royal

Emir Granov na otvorenju hotela sa HE Al Shaibanijem

04.02.2023. 08:17 / Izvor: Akta.ba

Emir Granov na otvorenju hotela sa HE Al Shaibanijem.

Izvršni direktor Park Residence-a, Emir Granov, prisustvovao je svečanom otvaranju veličanstvene Atlantis Royal u Dubaiju te se susreo sa Nj.E. Mohammedom Al Shaibanijem koji je i partner na projektu Park Residence Sarajevo.

"Ne samo da je bilo zadovoljstvo prisustvovati, već i prilika da se sretnemo sa ključnim liderima industrije, kao što su g. Fettah Tamince, osnivač i predsjednik Rixos Hotela, koji nas je nedavno posjetio u Bosni i Hercegovini i upoznao se sa našim projektima. On je takođe razgovarao o najnovijim globalnim trendovima u industriji sa gospodinom Philippeom Zuberom, generalnim direktorom Kertzner International-a i Petrosom Stathisom, vlasnikom hotela Aman u Crnoj Gori.", izjavio je Granov.

Nakon niza uspješno realizovanih građevinskih projekata, kako na lokalnom, tako i na globalnom nivou, među kojima se u BiH ističu stambeni kompleks Bolgrano u sarajevskom naselju Šip, hotel Monti na Igmanu i ugostiteljski objekat Sunnyland na Trebeviću, grupa investitora krenula je i u  realizaciju projekta Park Residence.

Park Residence Facility management, osnovan je kao platforma za osiguravanje trajno visokog standard življenja čiji zadatak je profesionalno upravljanje i održavanje kompleksa, te pružanje dodatnih usluga stanarima.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti