POTPISAN UGOVOR

Nastavlja se izgradnja poljoprivrednog centra u Livnu

05.04.2023. 11:47 / Izvor: Akta.ba
livno

U uredu livanjskog gradonačelnika potpisan je ugovor o izvođenju radova između Grada Livna i Intertrgovine d.o.o. iz Tomislavgrada.

U uredu livanjskog gradonačelnika potpisan je ugovor o izvođenju radova između Grada Livna i Intertrgovine d.o.o. iz Tomislavgrada.

Riječ je o ugovoru za izgradnju poljoprivrednog centra, faza II. Potpisnik u ime Grada Livna je gradonačelnik Darko Čondrić a u ime Intertrgovine direktorica Željka Zorić. Vrijednost ugovora je 79.385,66 konvertibilnih maraka. Dio sredstava, u iznosu od dvjesto deset tisuća kuna, Grad Livno je dobio od Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske.

Drugom fazom projekta izgradnje poljoprivrednog centra u Livnu predviđeno je uređenje višenamjenskih prostorija za organsku proizvodnju, završetak izgradnje sanitarnih čvorova i ulaznog prostora te prostorija za rashladne komore. Prva faza završena je prošle godine kojom su osigurane prostorije za pčelare za preradu voska, izradu pogača i punionicu meda.

Potpunim završetkom izgradnje poljoprivrednog centra u Livnu s mogućnošću skladištenja, prerade i prodaje poljoprivrednih proizvoda izravnu će korist imati oko stotinu pedeset obiteljskih poljoprivrednih gospodarstva u cilju gospodarskog razvitka grada Livna.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije