NAJAVIO DODIK

Nova bolnica u Trebinju bi krajem iduće godine mogla početi s radom

21.03.2024. 07:59 / Izvor: SRNA
BOLNICA TREBINJE

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je kako vjeruje da će krajem sljedeće godine početi da radi nova bolnica u Trebinju.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je kako vjeruje da će krajem sljedeće godine početi da radi nova bolnica u Trebinju što smatra uspjehom koji, kako je rekao, može malo ko da zabilježi u regionu.

"Izgraditi ovakav kapitalni objekat pokazuje sposobnost društva da to uradi, izvođača da napravi, projektanta da projektuje, a to su sve naše domaće snage", rekao je Dodik koji je danas obišao gradilište bolnice.

On je izrazio zadovoljstvo da gradnja bolnice ide brže nego što je dinamički predviđeno, te je zahvalio izvođaču koji je angažovao sva sredstva da ubrza proces.

"Vjerujem da ćemo kako je i predviđeno krajem sljedeće godine biti u prilici da se ovdje sretnemo, prošetamo opremljenom, savremenom bolnicom koja će početi da radi. To je uspjeh koji malo ko može da zabilježi u regionu", rekao je Dodik.

On je naveo da se ovim objektom završava faza opremanja bolničkih objekata u Republici Srpskoj, te da se usmjeravaju na sanaciju sistema domova zdravlja što će biti moguće samo kod onih koji su na trezoru.

"Ovo je veliki napor svih nas da se napravi nešto kapitalnog karaktera što ostaje generacijama koje dolaze, a potvrđuje našu sposobnost da smo mogli napraviti ovakav kapitalni objekat", rekao je Dodik.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije