Širbegović ovog ljeta gradi više 60.000 m2 u BiH, Srbiji i Hrvatskoj

26.06.2014. 15:42 / Izvor: eKapija.ba
Širbegović ovog ljeta gradi više 60.000 m2 u BiH, Srbiji i Hrvatskoj

Kriza je iza njih i svojim kapacitetima, kvalitetom proizvoda, profesionalnošću zaposlenih predstavljaju vodeću kompaniju u regiji u proizvodnji armirano-betonskih konstrukcija, te projektovanju i izgradnji različitih vrsta objekata.

Kompanija Širbegović će u toku mjeseca juna i jula izgraditi preko 60.000 m2, na gradilištima u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Srbiji.

"Mada smo u zadnjim poplavama pretrpjeli velike štete u kojima nam je jedan dio proizvodnih pogona bio poplavljen, nismo probili rok ni na jednom ugovoru. Da bismo to postigli morali smo raditi produženo, čak i nedjeljom. Svi zaposlenici pokazuju visok nivo entuzijazma i odgovornosti prema svojim poslovima što za posljedicu ima ostvarenje našeg najvažnijeg cilja: zadovoljstvo naših kupaca", kažu u Širbegoviću.

Ističu kako je kriza iza njih, i da sa svojim kapacitetima, kvalitetom proizvoda, profesionalnošću zaposlenih predstavljaju vodeću kompaniju u regiji u proizvodnji armirano-betonskih konstrukcija, te projektovanju i izgradnji različitih vrsta objekata.

Najbolja potvrda toga su poslovi koje rade za najznačajnije kompanije u regiji, a za neke od njih su napravili veći broj objekata, na što su ponosni.

Upravo zahvaljujući kupcima koji su im ukazali povjerenje u najtežim trenucima krize uspjeli su da prebrode sve teškoće na koje su nailazili.

"S ponosom ističemo saradnju sa najznačajnijim firmama u regiji kao što su: Bingo, Fis, Integral, Violeta, Helioplast, Kovan, Prevent, Plamingo, GP Krajina, Vokel, Niskogradnja, Slavuljica Petrol, Suman, Alma Ras, Interex, Robot u BiH; koncern Agrokor, Projektgradnja, Atlantic, Plodine, OBI, Kaufland, DM, City Centar Zagreb u Hrvatskoj; Licon, Matijević, Eurobau Connect, Naprijed, Delta, IDEA, Banini, Rodić, Frikom, DIS, Victoria group, Deneza, Mercator u Srbiji, kao i mnoge druge ugledne kompanije na prostoru BiH, Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Slovenije i Austrije", ističu, naglašavajući kako su kroz saradnju sa vodećim projektnim biroima u regiji stekli iskustvo u projektovanju i izgradnji i najzahtjevnijih objekata.

"Primjena prefabrikovanih betonskih konstrukcija skoro da nema alternativu u savremenom građevinarstvu.Rijetko se ko može pohvaliti činjenicom da je u poslijeratnom periodu izgradio preko 3000 objekata što u naravi predstavlja preko 5 miliona m2 prostora. Naš optimizam počiva na povjerenju naših kupaca", poručuju iz Širbegovića.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije