Odžak: Predviđena izgradnja 38 stambenih objekata

Investicije / PROJEKTI

Odžak: Predviđena izgradnja 38 stambenih objekata

Rok za završetak radova je 5 mjeseci od dana uvođenja izvođača u posao.

23.04.2017. 13:02 / Izvor: Akta.ba

Na prostoru općine Odžak Regionalnim stambenim Programom – RSP, koje provodi Ministarstvo za izbjegle i raseljene osobe F BiH, predviđeno je da se vrši izgradnja/rekonstrukcija 38 stambenih objekata po sistemu “ ključ u ruke”. U povodu toga je je izvršen obilazak terena, a urađena je I faza uvođenja izvođača i madzora u posao.

Tom prilikom je na terenu uvedeno 22 stambena objekta na lokacijama Odžak, Srnava i Ada.

Također je izvršen obilazak terena i II faza uvođenja izvođača i nadzora u posao gdje je tom prilikom urađeno 16 stambenih objekata na lokaciji Gornji Svilaj, Novi Grad, Donja Dubica , Trnjak i Novo Selo.

Zapisnike o uvođenju izvođača i nadzora u posao s korisnicima ovog programa potpisali su Meliha Krpić, u ime Ministarstva za izbjegle i raseljene osobe FBIH kao investitora, Marko Čaktaš, u ime poduzeća Gradnjainvest 2 iz Odžaka kao izvođača radova, Edin Hodžić, u ime tvrtke Vizija d.o.o. iz Sarajeva kao ovlaštenog nadzora nad izvođenjem radova, i Ivan Grgić, kao koordinator ispred Općine.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije