Potpisan ugovor o utopljavanju zgrade Općinske uprave Odžak

06.09.2017. 08:51 / Izvor: Akta.ba
Potpisan ugovor o utopljavanju zgrade Općinske uprave Odžak

Zbog toplotne izolacije ostvariti će se oko 16 tisuća KM uštede, a za povrat uložene investicije trebati će samo 3,8 godina.

Josip Martić,  federalni ministar prostornog uređenja i Jakov Ivanković, načelnik općine Odžak, danas su u potpisali ugovor o utopljavanju upravne  zgrade Općine Odžak, vrijedan  65 tisuća i 620 KM. Na temelju tog ugovora, federalno Ministarstvo prostornog uređenja osigurati će 50 tisuća KM, a ostatak Općina Odžak.

Federalni ministar prostornog uređenja kazao je da će dostupnost sredstava iz ovogodišnjeg federalnog proračuna, namijenjenih za ovaj projekt biti brzo na raspolaganju Općini, kako bi se radovi mogli završiti do početka sezone grijanja.

Radovi za utopljavanja zgrade Općinske uprave Odžak sastojat će se od saniranja krova, izoliranja poda tavana, zamjene stolarije i termoizolacije vanjskih zidova.  Zbog toplotne izolacije ostvariti će se oko 16 tisuća KM uštede, a za povrat uložene investicije trebati će samo 3,8 godina.

Sastanku potpisivanja ugovora o utopljavanju zgrade Općinske uprave Odžak prisustvovao je i Darko Kasap, ministar gospodarstva i prostornog uređenja u vladi Posavske županije. Zajedno s načelnikom općine,  razgovarali su s  ministrom Martićem  o nastavku suradnje  nižih i viših razina vlasti i planiranim projektima, a dataknute  su i druge teme kao što je sufinanciranje izrade Prostornog plana Županije Posavske i   Nacrt Prostornog plana općine Odžak za razdoblje od 2015-te   do 2035-te godine.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije