Investitor iz Saudijske Arabije želi ulagati u Jablanicu

12.10.2018. 11:10 / Izvor: Akta.ba
Investitor iz Saudijske Arabije želi ulagati u Jablanicu

Općinu Jablanica, Općinskog načelnika Salema Dedića i saradnike, u četvrtak 11.10.2018. godine, posjetio je investitor iz Kraljevine Saudijske Arabije gospodin Ali Alzaydani.

Općinu Jablanica, Općinskog načelnika Salema Dedića i saradnike, u četvrtak 11.10.2018. godine, posjetio je investitor iz Kraljevine Saudijske Arabije Ali Alzaydani.

U srdačnom i prijateljskom razgovoru, potencijalnom investitoru je predstavljena općina Jablanica, njena prirodna bogatstva i  zakonske procedure za investiranje te mogućnosti koje stoje na raspolaganju investitorima koji žele ulagati u općinu Jablanica. 

Izuzetno zadovoljan prijemom u općini Jablanica Al Alzaydani je između ostalog izjavio: "Vidio sam da je ovo područje povoljno za investitore i svi investitori koji žele da investiraju u vode, trebaju da investiraju ovdje. Vidio sam da je Načelnik općine gospodin Dedić voljan i spreman da pomogne svima koji žele da dođu ovdje i obezbjedi im sve što im je potrebno. Ja nisam dobar biznismen ali sam dobar u stvaranju veza između biznismena i mjesta za investiranje. Uvjerio sam se da svi ljudi koji su zaduženi da vode ovaj grad imaju poštovanje prema građanima Saudijske Arabije i impresioniran sam kako nas dočekuju. Osjećam se kao kod kuće. I obećavam, a to sam rekao i načelniku Dediću da ću se potruditi da dovedem najbolje investitore iz saudijske Arabije", rekao je na kraju Al Alzaydini.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije