Potpisan ugovor za izradu druge faze adresnog registra

Investicije / PROJEKTI

Potpisan ugovor za izradu druge faze adresnog registra

Ukupna vrijednost ovog Ugovora,prema specificiranim količinama i ugovorenim jediničnim cijenama s uračunatim PDV-om iznosi 69.100,20 KM.

31.12.2018. 15:12 / Izvor: Akta.ba

Načelnik Općine Čitluk Marin Radišić i direktor poduzeća Geometrika d.o.o. Grude Jerko Leventić danas su u Čitluku potpisali ugovor o izvršavanju radova označavanja naseljenih mjesta i naselja nazivima i zgrada kućnim brojevima za područje naseljenih mjesta u općini Čitluk.

Ugovor je potpisan na temelju rezultata provedenog otvorenog postupka javne nabave, a predmet ugovora je izvršavanje usluga neposrednog označavanja naseljenih mjesta i naselja nazivima i zgrada kućnim brojevima za područje naseljenih mjesta na području općine Čitluk.

Ukupna vrijednost ovog Ugovora,prema specificiranim količinama i ugovorenim jediničnim cijenama s uračunatim PDV-om iznosi 69.100,20 KM.

Potpisanim ugovorom izvršitelj radova obvezao se radove izvršiti u roku od šest mjeseci, a radovi koju su dogovoreni danas potpisanim ugovorom su druga faza uspostave adresnog registra na području općine Čitluk.

Naime, Općina Čitluk ranije je sudjelovala u pilot projektu kroz koji je realizirano označavanje ulica i trgova nazivima i zgrada brojevima, te izrada adresnog registra za dio teritorija općine Čitluk. U prvoj fazi projekta Općina Čitluk je u suradnji s Federalnom upravom za geodetske i imovinsko-pravne poslove, Županijskom upravom za geodetsko i imovinsko-pravne poslove i Projektom CILAP nazivima označila ulice i trgove na području naseljenih mjesta Međugorje, Bijakovići i Čitluk, kao i označila kuće kućnim brojevima na području spomenuta tri naseljena mjesta.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije