Addiko poslovna mreža bogatija za još jednu poslovnicu u Gradišci

Kapital / BANKARSTVO

Addiko poslovna mreža bogatija za još jednu poslovnicu u Gradišci

Otvaranje poslovnice je u skladu sa strategijom širenja poslovne mreže u Bosni i Hercegovini.

26.06.2019. 12:41 / Izvor: Akta.ba

Addiko banka je otvaranjem druge poslovnice u Gradišci, proširila svoju poslovnu mrežu, te omogućila klijentima koji žive na ovom području jednostavnije i ugodnije korištenje usluga Banke na još jednoj lokaciji. Nova poslovnica u Gradišci je locirana u okviru tržnog centra AS, u ulici Ljevčanska bb.


 
"Efikasnost i jednostavnija komunikacija su principi na kojem je zasnovano naše poslovanje, a koji pored ostalog podrazumijevaju i pozicioniranje naših proizvoda i usluga na mjestima gdje ih klijenti trebaju. Vjerujemo da će otvaranje nove poslovnice olakšati korištenje naših usluga svim građanima sa ovog područja", istakao je Boštjan Pečenko, član Uprave Addiko Bank ad Banja Luka i naglasio da je i ova poslovnica u potpunosti opremljena po Addiko korproativnim standardima, te klijentima omogućava korištenje modernih tehnologija u bankarskom poslovanju.

Otvaranje poslovnice je u skladu sa strategijom širenja poslovne mreže u Bosni i Hercegovini. Radno vrijeme nove poslovnice je radnim danima, od 08:00 do 16:00 sati.


 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Kapital