Addiko Bank dobila međunarodni certifikat "Customers' Friend"

09.07.2019. 11:46 / Izvor: Akta.ba
Addiko Bank dobila međunarodni certifikat 'Customers' Friend'

Customers' Friend certifikat je prestižno međunarodno priznanje koje se dodjeljuje kompanijama i organizacijama koje njeguju uzoran odnos prema svojim klijentima.

Addiko Banka u Bosni i Hercegovini dobila je priznanje "Customers' Friend - Predani Izvrsnosti" koje dodjeljuje međunarodna organizacija ICERTIAS - International Certification Association sa sjedištem u Švicarskoj. 

Customers' Friend certifikat je prestižno međunarodno priznanje koje se dodjeljuje kompanijama i organizacijama koje njeguju uzoran odnos prema svojim klijentima. 

Organizacije nominirane za "Customers' Friend" prolaze strog proces analize koja uključuje niz provjera koje provodi organizacija ICERTIAS. Addiko Banka je, u sklopu ove certifikacije, prošla detaljan proces istraživanja i verifikacije koji je temeljen na četiri glavna analitička "stupa": 1. Ugled, 2. Komunikacija i društvene mreže 3. Korisničko iskustvo; i 4. Povjerenje, pri čemu je svaki od ovih stubova dodatno vrednovan kroz pojedinačne podskupine. 

Zahvaljujući visokim ocjenama, Addiko Banka je stekla pravo na status "Customers’ Friend - Predani Izvrsnosti" (engl. Customers' Friend - Dedicated to Excellence). Potpisivanjem službene Customers' Friend deklaracije koja obavezuje tvrtke na održavanje izvrsnog odnosa sa svojim klijentima, partnerima i zaposlenicima – Addiko Banka je ispunila sve uslove u cjelosti kao nosilac prestižnog međunarodnog statusa i priznanja "Customers' Friend - Predani Izvrsnosti ". 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Kapital