Poklon od 100 KM uz prenos redovnih mjesečnih primanja na Raiffeisen banku

15.09.2020. 11:41 / Izvor: Akta.ba
Poklon od 100 KM uz prenos redovnih mjesečnih primanja na Raiffeisen banku

Klijenti uz određene uslove imaju i mogućnost korištenja Paketa usluga Tempo bez naknade.

Uz prenos redovnih mjesečnih primanja na Raiffeisen banku do 30.11.2020. godine klijente, nakon uplate plate ili penzije, očekuje poklon u vrijednosti 100 KM koji se može iskoristiti putem OPA aplikacije, Lampica kartice ili poklon bona Bingo, KORT ili Namex marketa.

"Za klijente koji do kraja novembra svoju platu prenesu u Raiffeisen banku pripremili smo posebne pogodnosti i to poklon u vrijednosti 100 KM uz mogućnost korištenja Paketa usluga Tempo bez naknade te niz drugih prednosti koje su dostupne našim klijentima. ", izjavio je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke te dodao:  "To ne znači da ne vodimo računa i o našim postojećim klijentima koji su s nama niz godina, a kako bismo im se zahvalili na lojalnosti i ukazanom povjerenju za njih također kontinuirano pripremamo posebne benefite o čemu ih blagovremeno informišemo".

Dodatno, klijenti uz određene uslove imaju i mogućnost korištenja Paketa usluga Tempo bez naknade.

"Naš cilj je da svim klijentima olakšamo poslovanje sa bankom a to između ostalog znači i da im  obezbijedimo obavljanje transakcija iz udobnosti vlastitog doma. U prethodnom periodu uveli smo novo mobilno bankarstvo, dok za nenamjenski kredit, karticu ili štednju klijenti mogu aplicirati online uz samo jednu posjetu našoj poslovnici. Dodatno, u Raiffeisen iPoslovnicama koje posluju prema novom konceptu klijentima nudimo efikasnije usluge", istakao je Dobnigg.

Više informacija o prenosu redovnih mjesečnih primanja na Raiffeisen banku te pogodnostima koje ih pri tome očekuju klijenti mogu pronaći na: www.raiffeisenbank.ba.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Kapital