Zlatni BAM za marketing i web stranice za Addiko Bank

21.09.2020. 13:08 / Izvor: Akta.ba
Zlatni BAM za marketing i web stranice za Addiko Bank

Specijalna priznanja Zlatni BAM za marketinške aktivnosti i web stranice i ove su godine otišle u ruke marketinškog tima Addiko banke.

Specijalna priznanja Zlatni BAM za marketinške aktivnosti i web stranice i ove su godine otišle u ruke marketinškog tima Addiko banke. Drugi put zaredom, Addiko banka je nagrađena Zlatnim BAM-om za najbolji marketing i najbolju web stranicu od strane poslovno – finansijskog magazina “Banke i Biznis u BiH”.

"Digitalna transformacija zauzima posebno mjesto u našem poslovanju, te nam je važno da naši digitalni alati klijentima olakšaju i pojednostave bankarstvo. Takva je i naša web stranica, kreirana na način da korisnicima omogući što jednostavniji pristup traženim podacima, bez gubitka previše vremena“, istakla je Amra Babić, marketing specijalista u Addiko Bank d.d. Sarajevo i dodala da su marketinške kampanje banke jasne, konkretne i jednostavne, te na taj način oslikavaju Addiko Bank poslovnu strategiju.  

"Jasno i jednostavno bankarstvo zahtijeva dobru marketinšku strategiju, kroz jasnu i jednostavnu komunikaciju. Ne volimo komplikovati i trudimo se provoditi princip „brižno odabrano i dobro osmišljeno „manje je više“, što je u skladu sa našim pozicioniranjem kao jedine specijalističke banke u regiji. Našu energiju kontinuirano usmjeravamo u praktičnost i udobnost poslovanja sa našim klijentima, s toga smo posebno fokusirani na funkcionalnost kanala promocije i prodaje, od poslovnih jedinica do naše web stranice“, ističe Marija Panić, marketing menadžer Addiko Bank Banja Luka.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Kapital