Prva banka u BiH uvrstila u ponudu dobrovoljno zdravstveno osiguranje

02.11.2022. 12:06 / Izvor: Akta.ba
In paket Intesa

Intesa Sanpaolo Banka u BiH odlučila je otići korak ispred i ponuditi jedan potpuno novi proizvod svojim klijentima u Bosni i Hercegovini.

Prateći trendove na tržištima na kojima posluje grupacija Intesa Sanpaolo, a tiču se finansija i proizvoda/usluga koje banke nude klijentima, Intesa Sanpaolo Banka u BiH odlučila je otići korak ispred i ponuditi jedan potpuno novi proizvod svojim klijentima u Bosni i Hercegovini.

Naime, Intesa Sanpaolo Banka u svojoj ponudi do sada je imala 5 In paketa prilagođenih različitim potrebama i navikama klijenata, a od sada je dostupan i novi In paket Prestige.

Riječ je o paketu koji je ovu Banku izdvojio od ostalih jer kada je u pitanju osiguranje, Intesa Sanpaolo Banka postaje prva banka u BiH koja dobrovoljno zdravstveno osiguranje (DZO) uvela kao svoj novi proizvod. Pored DZO-a ovaj paket nudi i set proizvoda i usluga poput tekućeg računa, prekoračenja (redovno ili dodatno),Visa Platinum karticu, Mastercard kreditnu karticu i American Express karticu. Uz navedeno, tu su i putno zdravstveno osiguranje za cijelu porodicu, asistencija na cesti i osiguranje zloupotrebe kartice, te proizvodi digitalnog bankarstva: m-Intesa, ELBA i SMS.

Uz DZO Intesa Sanpaolo Banke klijentima se omogućava vanbolničko liječenje u zemlji na najvišem standardu zdravstvenih usluga, te dijagnostika i liječenje u najsavremenijim i najopremljenijim poliklinikama i ambulantama i to bez listi čekanja. 

Ugovorite vaš novi IN paket Prestige već danas, poručuju iz Intesa Sanpaolo Banke.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Kapital