Sajam privrede

Addiko Bank Sarajevo u Tešnju pod sloganom Cijenimo prošlost, njegujemo budućnost

28.09.2023. 14:24 / Izvor: Akta.ba
Addiko

Addiko Bank Sarajevo ove godine u saradnji sa EBRD-om, partnerom projekta Addiko SME akademija održala je prezentaciju za sve učesnike.

Zanimljivim sadržajem Addiko banka privukla pažnju posjetitelja Sajma:  ESG kao osnovna tema, prilika za male privrednike da predstave svoje proizvode u Addiko kutku, prezentacija na temu „Obnovljivi solarni izvori energije“ u saradnji sa EBRD-om.

Addiko Bank Sarajevo, jedan od sponzora 17. Međunarodnog Sajma privrede u Tešnju, ove godine pod sloganom "Cijenimo prošlost, njegujemo budućnost!", predstavila je interesantan sadržaj koji je privukao brojne posjetioce Sajma da posjete Addiko kutak. 

"Danas smo ustupili dio prostora našim privrednicima i klijentima - Waga Wood i Kuća prirode d.o.o., kako bi svoj rad predstavili na jednoj ovakvoj manifestaciji, međunarodnog karaktera. Jačanje SME segmenta okosnica je privrednog razvoja Bosne i Hercegovine i jedno od strateških opredjeljenja naše Banke, stoga na različite načine nastojimo pružiti podršku ovom segmentu. Ove godine kroz Addiko SME akademiju omogućili smo i potpuno besplatne edukacije kvalitetnog edukativnog sadržaja za preko 100 učesnika, predstavnika malih i srednjih preduzeća", istakao je Enver Lemeš, član Uprave za Korporativno bankarstvo.  

Pored navedenog, Addiko Bank Sarajevo ove godine u saradnji sa EBRD-om, partnerom projekta Addiko SME akademija održala je prezentaciju za sve učesnike Sajma na temu "Obnovljivi solarni izvori energije".

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Kapital