uz prisustvo brojnih prijatelja, partnera

U Tuzli otvorena nova poslovna zgrada ASA CENTRAL OSIGURANJA

15.12.2023. 12:30 / Izvor: Akta.ba
asa

Ceremoniju otvaranja i presijecanja vrpce uveličao je gradonačelnik Tuzle dr. Zijad Lugavić s članovima Uprave ASA CENTRAL OSIGURANJA.

Otvaranje nove poslovne zgrade ASA CENTRAL OSIGURANJA i stanice tehničkog pregleda u Tuzli upriličeno je 14.12.2023. godine na adresi II Korpusa Armije BiH.

Ceremoniju otvaranja i presijecanja vrpce uveličao je gradonačelnik Tuzle Zijad Lugavić s članovima Uprave ASA CENTRAL OSIGURANJA uz prisustvo brojnih prijatelja, partnera i poslovnih klijenata. Lugavić je u obraćanju čestitao ASA CENTRAL OSIGURANJU što su građanima Tuzle i Tuzlanskog kantona poklonili jedan prelijep objekat, ali i usluge koje će građanima Tuzle unaprijediti kvalitet života, te omogućiti im veći izbor kada je u pitanju oblast osiguranja. Pored navedenog, nova poslovna zgrada ASA CENTRAL OSIGURANJA pružit će i usluge tehničkog pregleda, obzirom da je danas svečano otvoren i ASA TESTING CENTAR koji nudi mogućnost obavljanja usluge osiguranja i tehničkog pregleda na jednom mjestu, ali i stvoriti nova radna mjesta.

Prema riječima predsjednika Uprave Društva Feđe Morankića, vrijednost investicije je preko 10 milona konvertibilnih maraka, a stanovnicima Tuzle će se na ovaj način priuštiti tri kvalitetnije usluge, a to su usluge osiguranja, usluge tehničkih pregleda te usluge poliklinike koju će pokrenuti sestrinska kompanija EUROFARM CENTAR.

ASA CENTRAL OSIGURANJE D.D. pokazuje svoju posvećenost društvenoj odgovornosti stalnim programima doniranja i pomoći. Ovu priliku su iskoristili da uruče vrijednu novčanu donaciju CENTRU ZA DJECU S POSEBNIM SMETNJAMA "KORACI NADE koju je, u ime Centra primila direktorica Jasmina Krivošija.

Svečanim presijecanjem vrpce, gradonačelnik dr. sc. Zijad Lugavić i član Uprave Društva Adnan Hodžić su i službeno otvorili poslovnu zgradu ASA CENTRAL OSIGURANJA, a nakon čega je za sve zvanice upriličeno druženje.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Kapital