NA ATRAKTIVNOJ LOKACIJI

Otvorena nova poslovnica Addiko Bank Sarajevo

26.02.2024. 13:21 / Izvor: Akta.ba

Addiko Bank d.d. Sarajevo, klijentima je od ovog mjeseca dostupna na novoj, atraktivnoj lokaciji na adresi Džavida Haverića 6 i 6a, Sarajevo Tower.

Addiko Bank d.d. Sarajevo, klijentima je od ovog mjeseca dostupna na novoj, atraktivnoj lokaciji na adresi Džavida Haverića 6 i 6a, Sarajevo Tower, čime je kompletno poslovanje poslovnice Pofalići, Zmaja od Bosne 60/I preusmjereno na novu adresu.

Svečanim otvaranjem, poslovnica je 19. februara zvanično počela sa radom sa klijentima.

Kako navode iz Banke, digitalna rješenja i dalje ostaju primarni fokus poslovanja, međutim za klijente koji odluče posjetiti poslovnicu žele omogućiti dodatnu vrijednost, kroz ugodan ambijent novog prostora.

ADDIKO

"Slijedeći trend poslovanja, te osluškujući potrebe klijenata, odlučili smo promijeniti lokaciju naše poslovnice Novo Sarajevo, kako bi bili još bliže našim klijentima, ali i ostalim građanima grada Sarajeva u pružanju bankarskih usluga. Pored kvaliteta proizvoda i usluga, kojima svakodnevno težimo, klijentima želimo omogućiti i da u našim poslovnicama uživaju u ugodnom, modernom ambijentu, kako bi iskustvo sa bankom bilo još bolje", istakao je direktor Sektora maloprodaje, Hamdija Hadžić.

Svoje usluge u novoj poslovnici Addiko Bank Sarajevo će pružati radnim danima, od ponedjeljka do petka u periodu od 08:00 do 18:00 h.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Kapital