DIGITALNA TRANSFORMACIJA

Nova kampanja Addiko Bank Sarajevo: Lična karta otvara sva vrata!

28.02.2024. 09:28 / Izvor: Akta.ba
ADDIKO

Odobrenje kredita i kreditne kartice samo uz ličnu kartu i jedan dolazak u poslovnicu u okviru nove kampanje Addiko Bank Sarajevo.

U skladu sa fokusom na digitalizaciju i optimizaciju procesa, Addiko Bank Sarajevo kontinuirano radi na unapređenju proizvoda i procesa nastojeći da pruži najbolje usluge, čineći bankarske transakcije jednostavnijim, bržim i dostupnijim za sve naše klijente. Digitalna transformacija kao i kontinuirano unapređenje kvaliteta procesa rada ključni je strateški pravac Addiko Bank Sarajevo, koji je čini jedinom bankom na BiH tržištu koja omogućava realizaciju kredita i Addiko Mastercard 3u1 kreditne kartice jednostavno, brzo i samo uz jednu posjetu poslovnici. 

U sklopu nove kampanje “Lična karta otvara sva vrata”, svim građanima koji ispunjavaju uslove kreditiranja u Addiko banci, odobrenje kredita u iznosu do 2.000 KM kao i Addiko 3u1 Mastercard® kreditne kartice, moguće je samo uz ličnu kartu i samo jedan dolazak u najbližu Addiko poslovnicu.

"Pored jednostavnosti i brzine koja se ogleda u mogućnosti odobrenja kredita uz samo jednu posjetu poslovnici, klijente smo u toku trajanja akcijskog perioda oslobodili naknade za obradu kreditnog zahtjeva. Dodatno uz kredit klijentima je na raspolaganju Addiko Mastercard® 3u1 kreditna kartica sa brojim pogodnostima, što čini ovu ponudu jedinstvenom na bh. tržištu" istakao je Hamdija Hadžić, direktor sektora maloprodaje.

Hadžić navodi da i pored jednostavne procedure realizacije kredita, klijenti ostvaruju i brojne dodatne benefite, a neki od njih je svakako i fiksna kamatna stopa tokom cijelog perioda otplate kredita.

"Bez obzira na ovu izvanrednu ponudu i dalje aktivno nastavljamo s našim naporima da pružimo rješenja koja će biti privlačna građanima Bosne i Hercegovine. Svakodnevno radimo na tome da naše usluge budu pristupačne, korisne i jednostavne za sve naše klijente. Naš cilj je stvaranje bankarskog iskustva koje nadmašuje očekivanja, osiguravajući da svaka osoba koja koristi naše usluge osjeti vrijednost i praktičnost koje nudimo", pomenuo je Denis Omeragić, direktor sektora Upravljanja proizvodima.

Posebna ponuda koju je Banka pripremila je dostupna klijentima svih banaka, a svi zainteresovani za kredit mogu aplicirati online, putem linka.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Kapital