Do uspješnog bizisa uz pomoć RE/MAX franšizne mreže

29.08.2011. 10:03 / Izvor: eKapija.ba
Do uspješnog bizisa uz pomoć RE/MAX franšizne mreže

Razmišljate li o pokretanju vlastitog biznisa pred vama stoje brojne nepoznanice i problemi. Kako stvoriti uspješan biznis? Da li imate dovoljno iskustva i znanja da sami izgradite uspješan biznis i brend? Koje su vaše prednosti u odnosu na konkurenciju? Koliko je potrebno uložiti vremena i novca da stvorite uspješan biznis koji će se moći nositi sa konkurencijom i odoliti izazovima ulaska stranih lanaca i kompanija na vaše tržište?

Da li ste možda razmišljali o franšizi? Znate li šta je franšiza i koje su prednosti franšize u odnosu na standardni biznis?

Ako želite da poslujete samostalno, a da niste prepušteni sami sebi ,vrijeme je da razmislite o franšizi jer prema podacima "Američke privredne komore" značajna je razlika u uspješnosti poslovanja franšiza i samostalnih preduzeća.

Uspješnost samostalnog preduzeća za jednu godinu poslovanja prema ovim podacima je 62 posto, dok je za korisnike franšize 97 posto, nakon pet godina poslovanje samostalnog prezuzeća uspješnost je 23 posto, a korisnika franšize 92 posto, nakon deset godina poslovanja samostalno preduzeće postiže 18 posto, a korisnik franšize 90 posto uspješnosti poslovanja.

Nikada nije bilo bolje vrijeme da se pridružite RE/MAX franšiznoj mreži. Unatoč rastu mreže u svijetu u vašoj regiji još uvijek postoje prilike za kupovinu franšize.

RE/MAX vam pruža priliku da izgradite vlastiti posao upravo u vašoj zajednici, baš kao što su to već učinile hiljade poduzetnika prije vas. Jedina pogreška koju možete napraviti jest ta da se ne pridružite mreži dovoljno brzo.

Napravite novi korak u svojoj karijeri te jedan od najboljih životnih koraka. Dajte RE/MAX-u priliku da vam pomogne u ostvarenju vaših snova. Sve ostale informacije o RE/MAX franšizi možete pronaći na stranicama www.remax-bh.ba.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Karijera