Poziv za učešće na Poslovnom forumu: BiH – Grčka

Najave / DOGAĐAJI

Poziv za učešće na Poslovnom forumu: BiH – Grčka

Cilj foruma je jačanje ekonomskih odnosa BiH i Grčke, unapređenje trgovinskih odnosa, putem direktnog povezivanja privrednika dvije zemlje.

01.07.2019. 13:33 / Izvor: Akta.ba

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine, u saradnji sa Privrednom komorom Atine i Ambasadom Grčke u Bosni i Hercegovini,  a u okviru posjete poslovne delegacije Grčke našoj zemlji, organizuje Poslovni forum: BiH – Grčka koji će se održati 12. jula 2019. godine u prostorijama Komore u Sarajevu (Branislava Đurđeva 10).

Cilj foruma je jačanje ekonomskih odnosa BiH i Grčke, unapređenje trgovinskih odnosa, putem direktnog povezivanja privrednika dvije zemlje.

Preliminarnim programom događaja predviđena su obraćanja predstavnika VTK/STK BiH i Privredne komore Atine, predstavnika Ministarstva inostranih poslova BiH, te ambasadora Grčke u Bosni i Hercegovini, njegove ekselencije Georgiosa Iliopoulosa. Predstavnici Agencije za unapređenje stranih ulaganja u BiH će održati prezentaciju na temu investicionih prilika u BiH.

Nakon plenarnog dijela foruma biće organizovani B2B sastanci grčkih i bh. privrednika, te ovom prilikom pozivamo sve bh. kompanije zainteresovane za saradnju sa grčkim privrednicima da uzmu učešće na forumu.

Popunjenu prijavu za učešće potrebno je dostaviti do 05. jula 2019. godine, putem e-maila na adresu: ivana.knezevic@komorabih.ba. Kontakt osoba je Ivana Knezević (tel: 033 566 237).

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave