Izložba vojne opreme i naoružanja hrvatskog vojnog klastera u Sarajevu

Najave / DOGAĐAJI

Izložba vojne opreme i naoružanja hrvatskog vojnog klastera u Sarajevu

Planirano je da se realiziraju i određeni bilateralni susreti između tvrtki namjenske industrije Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske.

14.11.2019. 12:06 / Izvor: Akta.ba

U organizaciji Veleposlanstva Republike Hrvatske u Bosni i Hercegovini u Sarajevu, Ministarstva obrane Republike Hrvatske, Hrvatske gospodarske komore i agencije "Alan", u Sarajevu će se 10. prosinca 2019. godine, s početkom u 10 sati, u Domu oružanih snaga Bosne i Hercegovine, Zelenih beretki br. 2, održati prezentacija, izložba naoružanja i vojne opreme.

Sukladno Planu bilateralne obrambene suradnje Republike Hrvatske s Bosnom i Hercegovinom za 2019. godinu, tijekom planske aktivnosti "Izložba / prezentacija vojne opreme i naoružanja hrvatskih tvrtki vojnog klastera u Bosni i Hercegovini", predstavnici  tvrtki hrvatske obrambene industrije, posjetit će Sarajevo, odnosno Bosnu i Hercegovinu, tijekom čijeg posjeta bi se realizirala Izložba / prezentacija naoružanja i vojne opreme, prezentacija proizvodnih kapaciteta, odnosno mogućnosti proizvodnog asortimana hrvatskih tvrtki predstavnicima Ministarstva obrane i Oružanih snaga Bosne i Hercegovine, kao i predstavnicima drugih zainteresiranih agencija i tvrtki u Bosni i Hercegovini.

Navedeno je i prigoda da se realiziraju i određeni bilateralni susreti između tvrtki namjenske industrije Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske i dr.

POPIS TVRTKI ZA SUDJELOVANJE NA IZLOŽBI / PREZENTACIJI U SARAJEVU

1.         Agencija Alan d.o.o.

2.         HS Produkt d.o.o.

3.         Jelen Professional d.o.o.

4.         ĐURO ĐAKOVIĆ SPECIJALNA VOZILA d.d.

5.         ŠESTAN-BUSCH d.o.o.

6.         Čateks d.d

7.         Galeb d.d.

8.         Borovo d.d.

9.         Jacquard d.o.o.

10.      RIZ Profesionalna elektronika d.o.o.

11.      Kap-ko d.o.o.

12.      Odjeća d.o.o.

13.      Galko d.o.o.

14.      DokIng.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave