Prvi Online meeting za sektor građevinarstva

21.05.2020. 14:39 / Izvor: Akta.ba
Prvi Online meeting za sektor građevinarstva

Kompanija Sfera d.o.o. u saradnji sa partnerima organizuje Prvi online meeting za sektor građevinarstva koji će se održati 27.05.2020. godine u 12:00.

Kompanija Sfera d.o.o. u saradnji sa partnerima organizuje Prvi online meeting za sektor građevinarstva koji će se održati 27.05.2020. godine u 12:00. Cilj ovakvih događaja je promovisati pozitivne trendove i tokove rada u online komunkaciji.

Kako funkcionišu arhitektonski biroi u doba pandemije; koje zahtjeve klijenata možemo očekivati u budućem periodu; digitalizacija i prednosti BIM-a i slično, su teme o kojima će se razovarati sa Vedranom Jukićem i Matijom Sedakom iz arhitektonskog studija SODAA.

SODAA stvara korisnu i održivu arhitekturu kroz odgovoran timski rad. Pri projektovanju uvažavaju sva zatečena obilježja, te nastoje omogućiti savremene oblike korištenja i prema potrebi generisati nove identitete prostora. Njihovi projekti skrojeni su prema uslovima lokacije i potrebama korisnika, konceptualnim promišljanjem, korištenjem novih tehnologija i holističkim pristupom teže najvišim standardima struke. U posljednjem periodu dobitnici su više internacionalnih i domaćih nagrada kao što su: German Design Award 2020 u kategoriji izvrsne arhitekture, Grand Prix u kategoriji nerealizovanih projekata na 4. Balkanskom arhitektonskom bijenalu, 3. nagrada u kategoriji produkt dizajna na 4. Balkanskom arhitektonskom bijenalu, European Property Award 2019 u kategoriji projekata porodičnih kuća, te mnoge druge.

Svi zainteresovani za učešće mogu se prijaviti putem linka: 

https://docs.google.com/forms/d/1YKr-ZANXEAp4JvYCniIRsTEgL5sBTotDz8Ffx5HWRU4

Online meeting će se održati putem platforme GoToMeeting. Učešće je besplatno, a svi učesnici će dobiti link za pristup putem e-mail adrese i SMS poruke.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave