IPO Summit u Varšavi

11.03.2013. 10:09 / Izvor: Business.hr
IPO Summit u Varšavi

IPO Summit održat će se 6. i 7. lipnja u Varšavi. Bit će to forum za sve zainteresirane stranke koje žele razmatrati budućnost globalnih kapitalnih tržišta.

IPO Summit održat će se 6. i 7. lipnja u Varšavi. Bit će to forum za sve zainteresirane stranke koje žele razmatrati budućnost globalnih kapitalnih tržišta. Poljska će tom prilikom ugostiti nekoliko stotina stranih investitora zainteresiranih za regiju te onih koji planiraju objaviti svoje dionice na Varšavskoj burzi.

Po prvi puta organizirati će se sastanci "jedan na jedan" s predstavnicima najuspješnijih tvrtki čije su dionice izlistane na Varšavskoj burzi i onih koje se na to pripremaju. Summit je organiziran od strane poljskog ministarstva financija te Varšavske burze.

Mikolaj Budzanowski, poljski ministar financija, izjavio je da je summit izvrsna prilika za globalnu debatu na temu investiranja i prikupljanja kapitala na području srednje i istočne Europe. Varšavska burza prepoznata je kao izvrsna lokacija za međunarodni kapital. Prethodna dva izdanja summita donijela su Varšavi preko tisuću gostiju iz desetak zemalja, uključujući Ukrajinu, Veliku Britaniju, Austriju, Rumunjsku, Grčku, Tursku i baltičkih zemalja.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave