29. Business Cafe: Važnost digitalnog marketinga u doba Covid krize

Najave / DOGAĐAJI

29. Business Cafe: Važnost digitalnog marketinga u doba Covid krize

GMS d.o.o. najavljuje 29. Business Cafe u Bosni i Hercegovini bit će održan 30.11.2020 godine u 18:00 u digitalnoj formi.

23.11.2020. 13:47 / Izvor: Akta.ba

GMS d.o.o. najavljuje 29. Business Cafe u Bosni i Hercegovini bit će održan 30.11.2020 godine u 18:00 u digitalnoj formi na Facebook profilu Business Cafe BiH. On line event je otvorenog tipa te je neograničenog broja učesnika.

Gosti su Edin Halilović i Semir Musić osnivači agencije za digitalni marketing i komunikacije Lilium Digital d.o.o koja je Google partner agencija za BiH. U toku svog postojanja uspjeli su ostvariti rezultat sa preko 500 klijenata. Važno je napomenuti da je njihov rad prepoznat angažmanom stranih klijenata iz Njemačke, Sjedinjenih američkih država i Kanade

Komunikacija sa klijentima i kupcima postaje značajnija u vremenu recesije kada kupci proživljavaju osobnu financijsku krizu, nužno je uložiti dodatne napore kako proizvodi-usluge bile dio njihovog izbora. Situacijom iznenađenja i šoka koja je nastupila u biznis svijetu u prvom kvartalu 2020 godine, brojne kompanije nisu imale razvijene strategije digitalnog marketinga, potpuno su bile zanemarene, tek djelomično korištene i to najčešće od većine kompanija implementirane na pogrešan način.

Business Cafe nudi jedinstvenu priliku da osvijestimo važnost digitalnog komuniciranja, te kako se kreiraju strategije digitalnog marketinga. Da li je digitalni marketing novi kanal na koji se klasični advertising treba preseliti ili je potrebno poznavati određene specifičnosti.

Ukoliko niste imali kreiranu strategiju digitalnog marketinga, u eri kada potrošači donose kupovne odluke na svojim smart uredjajima, budite sa nama na 29.Business Cafeu na facebook-u Business Cafe Bosna i Hercegovina.

 

Neke od tema 29.Business Cafe-a:

Koliko nam digitalni format može uštedjeti i pomoći u pridobivanju kupaca-klijenata?

Da li je nužno da biznis bude prisutan u on line formatu?

Šta su prednosti a šta nedostatci digitalnog marketinga?

Koliko je razvijena on line prodaja u BiH?

Koje su najčešće greške pri korištenju digitalnih kanala prodaje?

Šta je budućnost on line marketinga?

Sponzor:  BH TELEKOM

 

Medijski pokrovitelji:

Poslovni portal akta.ba

Portal radiosarajevo.ba

Radio stari grad

Dnevne novine Oslobodjenje

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave