PODIM poslovna konferencija u Mariboru

20.02.2021. 09:43 / Izvor: Akta.ba
PODIM poslovna konferencija u Mariboru

Od 17. do 19. maja 2021. godine u Mariboru će se održati međunarodna poslovna konferencija PODIM.

Od 17. do 19. maja 2021. godine u Mariboru će se održati međunarodna poslovna konferencija PODIM. 

"To je najpoznatiji start-up i tehnološki događaj u regiji Alpe-Jadran i Zapadni Balkan, koji je namijenjen start-up-ovima, već osnovanim kompanijama, investitorima i institucijama koje pružaju podršku biznisu. Omogućava učesnicima umrežavanje, razmjenu iskustva i traženje potencijalnih poslovnih partnera", saopćili su iz VTK BiH.

Podim je najuticajniji startup i tehnološki događaj u CEE regiji, sa sjedištem u Sloveniji, gdje se inovacije susreću s poslovnim mogućnostima, kapitalom i znanjem. Ako ste start-up, scale-up, investitor, korporativni predstavnik ili samo entuzijast start-up-a, pridružite se Podim-u radi efikasnog umrežavanja.

EU-Startups je rangirao Podim kao jedan od 30 najboljih tech događaja u Evropi, a sam Podim okuplja i povezuje renomirane međunarodne investitore, etablirane korporacije i start-up-e i scale-up-e iz regije Srednje i Istočne Evrope.

Sve na događaju je usmjereno na razmjenu najboljih praksi, rasprave o idejama sa stručnjacima iz industrije i uspostavljanje značajnih veza putem Podim Deal Room.

Podim 2021 je prvi hibridni Podim. Prošle godine je to bio čisto digitalni događaj, a ove će godine kombinovati najbolje iz oba svijeta. Ovom događaju ćete moći prisustvovati u Mariboru, Sloveniji ili putem interneta iz cijelog svijeta.

Prijavite se do 15. marta 2021 putem linka : www.podim.org
Kontakt osoba: Jadranka Stany
E-mail adresa: jadranka.stany@komorabih.ba

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave