AUDI B2B RUN: Sarajevske ulice i ovog septembra u bojama bh. kompanija

30.08.2021. 14:17 / Izvor: Akta.ba
AUDI B2B RUN: Sarajevske ulice i ovog septembra u bojama bh. kompanija

Uposlenici/e brojnih kompanija, institucija, organizacija srest će se ponovo, rame uz rame, na startu AUDI B2B RUN utrke i pokazati brzinu i snagu timskog duha.

CIJELA KOMPANIJA = JEDAN TIM!

Uposlenici/e brojnih kompanija, institucija, organizacija srest će se ponovo, rame uz rame, na startu AUDI B2B RUN utrke i pokazati brzinu i snagu timskog duha. Ne propustite biti dio najvećeg poslovno-sportskog dodađaja u BiH. Vidimo se na Vilsonovom šetalištu u četvrtak, 30. septembra 2021. u 17:30h. Start i cilj trke je neposredno u blizini pozornice Općine Novo Sarajevo, a kompletan događaj, uključujući proglašenje pobjednika i After Run druženje su na otvorenom. 

SAZNAJ VIŠE

NEMA VIŠE VREMENA ZA ČEKANJE!
Redovne prijave do 6. septembra


Trkačka groznica, super pozitivna atmosfera, timski duh i dobro raspoloženje obilježit će i ovu sezonu AUDI B2B RUN utrke. U prilog tome govore i sve brojniji timovi kompanija iz različitih industrija koje su već osigurale svoja mjesta na startu. Ne zaboravite, broj mjesta je ograničen. Prijavite svoj tim na vrijeme na najveći poslovno - sportski događaj i teambuilding o kojem priča cijela bh. poslovna zajednica. 

PRIJAVI SE

#SADAMOŽEŠ
Heineken 0.0 i ove godine zvanično pivo B2B RUN utrke

Nazdravljamo životu, timskom duhu i ponovnom druženju. I ove godine savršeno hladno osvježenje nakon utrke ide uz najbolje pivo, jer je Heineken zvanično pivo utrke.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave