Hercegovina Travel Fest, prvi festival putopisa u BiH

28.04.2022. 09:41 / Izvor: Akta.ba
hercegovina travel

Turistička zajednica Grada Ljubuškog organizira 1. Hercegovina Travel Fest, prvi festival putopisa u BiH koji će se održati od 5. do 7. svibnja u Ljubuškom.

Turistička zajednica Grada Ljubuškog organizira 1. Hercegovina Travel Fest, prvi festival putopisa u BiH koji će se održati od 5. do 7. svibnja u Ljubuškom.

Na trodnevnom festivalu će uz bogat prateći program nastupiti Goran Milić, Davor Rostuhar, Robert Dacešin, Putoholičari, Jurica Galić-Juka, Ivan Kapović.

"Život je jedno veliko putovanje! Svijet je knjiga, oni koji ne putuju vide samo prvu stranicu. Mi smo tu da vam otvorimo tu knjigu kroz razne sadržaje i putopisna predavanja koja će zasigurno zagolicati vašu maštu i obogatiti um", navode organizatori.

Želja im je približiti ljepote svijeta i putovanja svim zaljubljenicima u avanture. U tome će im, navode, pomoći putnici i avanturisti koji nose putovnice pune pečata i srca puna iskustava sa brojnih zanimljivih i egzotičnih destinacija.

Misija im je pokazati da se svi mogu odvažiti i usuditi učiniti prvi korak. Posebno će obratiti pozornost na generacije koje dolaze da bi im pokazali ljepotu svijeta i razbili moguće strahove.

"Ovo je tek prvi od mnogih festivala posvećenih ljepoti putovanja i istraživanja. Naš cilj je potaknuti ljude da putuju i svakodnevno promišljaju o razbijanju barijera i predrasuda. Svake godine naš Hercegovina Travel fest će biti veći, zanimljiviji i sa puno novih iznenađenja!", poručili su organizatori.

PROGRAM HERCEGOVINA TRAVEL FESTA

05.05. – 07.05. Kulturni Centar Ljubuški

ČETVRTAK, 05.05.

19:00 – DAVOR ROSTUHAR – Ljubav oko svijeta (film i predavanje)

PETAK, 06.05.

19:00 – JURICA GALIĆ JUKA – Egipat, drevne tajne

20:00 – IVAN KAPOVIĆ – Old spice, Afrička Ekspedicija

21:00 – ROBERT DACEŠIN – Kako putovati i pri tom zarađivati

SUBOTA, 06.05.

19:00 – PUTOHOLIČARI

20:00 – GORAN MILIĆ What’s Up Ljubuški

21:00 – PANEL RASPRAVA SVIH SUDIONIKA

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave