B2B sastanci za mala i srednja preduzeća iz oblasti prehrambene industrije

01.11.2022. 08:10 / Izvor: Akta.ba
Poslovni susreti

Privredna/Gospodarska komora FBiH partnerima Regionalnom privrednom komorom Zlatiborskog upravnog okruga i Udruženjem Energis, organizuje poslovne B2B susrete u okviru projekta ENHANCE.

Privredna/Gospodarska komora Federacije Bosne i Hercegovine sa partnerima Regionalnom privrednom komorom Zlatiborskog upravnog okruga i Udruženjem Energis, organizuje poslovne B2B susrete u okviru projekta ENHANCE.

Poslovni B2B susreti predstavnika prehrambene industrije iz Srbije i Bosne i Hercegovine, imaju za cilj da podrže kompanije u pronalasku i širenju poslovne mreže. Susreti se održavaju 15. novembra 2022. godine na Zlatiboru u Hotelu Palisad, paralelno sa prezentacijom B2B vodiča za mala i srednja preduzeća, koji će biti dostupna i u online formatu na stranici projekta ENHANCE.

Besplatno se registrujte za učešće na ovom važnom poslovnom događaju.

Za dodatne informacije i pomoć kontaktirajte nas putem maila.

Projekat se implementira u okviru IPA programa prekogranične saradnje Srbija – Bosna i Hercegovina 2014-2020. koji kofinansira Evropska unija. Ugovorno tijelo ovog projekta je Ministarstvo finansija Republike Srbije, Sektor za ugovaranje i finansiranje programa iz sredstava Evropske unije (CFCU).

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave