Dođite u Code Hub Mostar

Hercegovina spremna za novi program za digitalne nomade

15.04.2023. 11:08 / Izvor: Akta.ba
RECOOPER

Hercegovina je spremna za novo izdanje programa koje službeno započinje u utorak, 18.4.2023. godine prigodnim druženjem.

Kada su prošlo ljeto Privredna komora Federacije Bosne i Hercegovine i INTERA Tehnološki Park otvorili prijave za prvo izdanje programa za digitalne nomade koji su organizirali kroz projekt RECOOPER financiran sredstvima Europske unije i vlade SR Njemačke, više od 150 digitalnih nomada iz cijelog svijeta iskazalo je interes za sudjelovanje u ovoj jedinstvenoj prilici. Njih pet je početak jeseni provelo u Hercegovini upoznajući stil života, lokalnu zajednicu i prirodne ljepote. 

Nekoliko mjeseci kasnije Hercegovina je spremna za novo izdanje programa koje službeno započinje u utorak, 18.4.2023. godine prigodnim druženjem s novih pet digitalnih nomada u Code Hub-u Mostar. Točno u 20h oni će se kroz kratki razgovor s moderatorom predstaviti, a potom kroz opušteno druženje upoznati i sa zajednicom. I ovaj su put na druženje pozvani svi oni koji se žele upoznati s ovakvim stilom života, ali i oni koji svojim radom i aktivnostima žele digitalnim nomadima iskazati dobrodošlicu i dokazati zašto se u Bosni i Hercegovini lako osjećati kao kod kuće.

Sudjelovanje je besplatno, ali broj mjesta je ograničen u skladu s kapacitetima prostora pa se svi zainteresirani mogu prijaviti na linku.

RECOOPER je dio šireg projekta EU4BusinessRecovery, kroz koji Europska unija pruža podršku Bosni i Hercegovini u ublažavanju ekonomskih posljedica izazvanih pandemijom COVID-19. 

Projekat EU4BusinessRecovery je vrijedan 13,7 milijuna eura, a zajednički ga financiraju Europska unija (13 milijuna eura) i Savezna Republika Njemačka (700 tisuća eura). 

Više na web stranici www.eu4business.ba

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave