Match-making događaj

Hibridni događaj MBM Tourism Prague od 14.-15.marta

04.02.2024. 08:33 / Izvor: Akta.ba
VTK

Registracija i učešće na sajmu su besplatni.

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovina obavještava poslovnu zajednicu u Bosni i Hercegovini da Centar za regionalni razvoj Češke Republike, u okviru Evropske preduzetničke mreže,  organizuje hibridni događaj MBM Tourism Prague 2024.

Događaj nudi mogućnost za upoznavanje poslovnih partnera on-line ili na licu mjesta: 14. marta 2024. godine će biti održani on-line sastanci, a 15. marta sastanci na sajmu Holiday World&Regional World u Pragu.

Registracija i učešće na sajmu su besplatni.

Match-making događaj okuplja kompanije iz velikog broja evropskih zemalja.

Ovo je jedinstvena prilika za stvaranje novih poslovnih kontakata i ugovora.

Zastupljeni sektori: turističke agencije i turoperatori; smještaj i posluženje; banje, opuštajuća i wellness odmarališta, medicinski turizam; transport i održiva mobilnost; digitalna rješenja za turizam;  usluge podrške za turizam; novi trendovi, projektno partnerstvo; kulturna baština, renoviranja i restauracije i zainteresovane strane aktivne u sektoru turizma i kulturne baštine

Organizatori ističu da su razlozi za sudjelovanje na navedenom sajmu prije svega u mogućnostima pronalaska partnera za saradnju/poslovne/projektne ideje prroširenja  svoje mrežu partnera te razmjena iskustva sa drugim turističkim akterima.

Više informacija o događaju i registraciji dostupno je ovdje.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave