Gospodarski susreti B2B@SASOfair 25. oktobra u Splitu

26.09.2013. 09:57 / Izvor: eKapija.ba
Gospodarski susreti B2B@SASOfair 25. oktobra u Splitu

VTKBiH dobila je poziv Evropske poduzetničke mreže u Republici Hrvatskoj za učešće firmi iz Bosne i Hercegovine na tradicionalnim Međunarodnim gospodarskim susretima B2B@SASOfair .

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine je dobila poziv Evropske poduzetničke mreže u Republici Hrvatskoj za učešće firmi iz Bosne i Hercegovine na tradicionalnim Međunarodnim gospodarskim susretima B2B@SASOfair koji se organiziraju 25. oktobra 2013. godine u Splitu, u okviru 18. međunarodnog sajma SASO 2013.

Gospodarskim susretima će prisustvovati predstavnici kompanija iz sljedećih oblasti: obnovljivi izvori energije, građevinarstvo, ICT tehnologije, energetika, drvna industrija, metalna industrija, telekomunikacije, zanati i malo poduzetništvo.

Susrete organizira Ured za transfer tehnologije Sveučilišta u Splitu u saradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom, Poslovno-inovacijskom agencijom Hrvatske – BICRO, te partnerima u okviru Evropske poduzetničke mreže čiji je član i Vanjskotrgovinska komora BiH.

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine poziva sve kompanije iz navedenih oblasti koje su zainteresirane za učešće na poslovnim susretima da se registruju putem online registracijskog obrasca na web stranici .

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave