DOMOD otvara novu prodavnicu tehnike u BBI Centru

31.03.2015. 11:59 / Izvor: eKapija.ba
DOMOD otvara novu prodavnicu tehnike u BBI Centru

Robne kuće DOMOD otvaraju novu prodavnicu tehnike u BBI Centru u Sarajevu. Prodavnica ugodnog i domaćinskog ambijenta nalazi se na četvrtom spratu Centra.

Robne kuće DOMOD otvaraju novu prodavnicu tehnike u BBI Centru u Sarajevu. Prodavnica ugodnog i domaćinskog ambijenta nalazi se na četvrtom spratu Centra.

Centar je jedan od simbola grada Sarajeva i uživa posebnu i veliku pažnju posjetilaca koji će od sada moći kupovati bijelu, audio-video i IT tehniku, male kućanske aparate i posuđe u DOMOD-ovoj prodavnici u BBI Centru.

DOMOD je kompanija sa dugogodišnjim iskustvom u distrubuciji i prodaji visokokvalitetnih proizvoda vodećih svjetskih brendova kao što su Samsung, VOX, Candy, Gorenje, Prestigio, Bosch, Ariston, Indesit, Sony, LG, Philips, Beko, Panasonic, HP, Dell, Toshiba, Lenovo, ASUS, Acer, Canon, Black&Decker, Dewalt, Metalac, Korkmaz, Tefal, Rowenta i dr.

Povodom svečanog otvorenja poslovnice u BBI Centru u DOMOD-u su pripremili poseban program i pogodnosti za sve posjetioce: tri dana 10posto popusta na cjelokupni asortiman posuđa, posebne akcijske cijene na odabrane artikle bijele, audio-video, IT tehnike i malih kućanskih aparata, poklone za kupce i nagradnu igru.

Otvorenje DOMOD prodavnice tehnike u BBI Centru, koje je planirano za 3. april, je još jedan korak ka kupcima i ljubiteljima tehnike. Osim akcijskih pogodnosti povodom otvorenja nove prodavnice DOMOD nudi i trajne pogodnosti u vidu popusta na gotovinsko plaćanje, kupovine na rate i različitih kreditnih linija. Sve te pogodnosti će biti dostupne kupcima i u prodavnici u BBI Centru.

U 14 sati svi posjetioci nove DOMOD prodavnice u BBI Centru na 4. spratu moći će uvjeriti zašto DOMOD uživa titulu omiljenog mjesta kupovine tehnike.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave