DOMOD otvara novu prodavnicu tehnike u Zenici u TC Džananović

09.07.2015. 14:40 / Izvor: Akta.ba
DOMOD otvara novu prodavnicu tehnike u Zenici u TC Džananović

Robne kuće DOMOD otvaraju novu, drugu po redu, prodavnicu tehnike u Zenici. Druga DOMOD prodavnica tehnike u Zenici smještena je na prizemlju TC Džananović, a svoja vrata svečano otvara 10.07.2015. u 11:00.

Robne kuće DOMOD otvaraju novu, drugu po redu, prodavnicu tehnike u Zenici. Druga DOMOD prodavnica tehnike u Zenici smještena je na prizemlju TC Džananović, a svoja vrata svečano otvara 10.07.2015. u 11:00. Centar je jedan od simbola grada Zenice i uživa posebnu i veliku pažnju posjetilaca koji će od sada moći kupovati bijelu, audio-video i IT tehniku, male kućanske aparate i posuđe u DOMOD-ovoj prodavnici u TC Džananović.

DOMOD je kompanija sa dugogodišnjim iskustvom u distrubuciji i prodaji visokokvalitetnih proizvoda vodećih svjetskih brendova kao što su Samsung, VOX, Candy, Gorenje, Prestigio, Bosch, Ariston, Indesit, Sony, LG, Philips, Beko, Panasonic, HP, Dell, Toshiba, Lenovo, ASUS, Acer, Canon, Black&Decker, Dewalt, Metalac, Korkmaz, Tefal, Rowenta i dr.

Povodom svečanog otvorenja prodavnice u TC Džananović i nastupajućih bajramskih praznika u DOMOD-u su pripremili veliko sniženje i posebne akcijske cijene na odabrane artikle bijele, audio-video, IT tehnike i malih kućanskih aparata u obje DOMOD prodavnice u Zenici. Posjetioce i kupce nove DOMOD prodavnice u TC Džananović očekuje i velika nagradna igra sa primamljivim nagradama i mnoštvo poklona.

Otvorenje DOMOD prodavnice tehnike u TC Džananović je još jedan korak ka kupcima i ljubiteljima tehnike u Zenici. Osim akcijskih pogodnosti povodom otvorenja nove prodavnice, DOMOD nudi i trajne pogodnosti u vidu popusta na gotovinsko plaćanje, kupovine na rate i različitih kreditnih linija. Sve te pogodnosti će biti dostupne kupcima i u prodavnici u TC Džananović.

10.07.2015. godine tačno u 11:00 sati svi posjetioci nove DOMOD prodavnice u TC Džananović moći će uvjeriti zašto DOMOD uživa titulu omiljenog mjesta kupovine tehnike.

 

                         

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave