Najveći lanac salona tehnike u BiH

Otvorena nova DOMOD poslovnica u Živinicama

17.02.2023. 15:13 / Izvor: Akta.ba
domod
OTVORI GALERIJU

U prisustvu poslovnih partnera, kupaca, ljubitelja tehnike i brojnih posjetilaca u srijedu, 15. februara, u Živinicama je upriličeno svečano otvorenje DOMOD poslovnice na novoj lokaciji.

U prisustvu poslovnih partnera, kupaca, ljubitelja tehnike i brojnih posjetilaca u srijedu, 15. februara, u Živinicama je upriličeno svečano otvorenje DOMOD poslovnice na novoj lokaciji, saopćeno je.

Poslovnica se nalazi na adresi Prva ulica 78, u sklopu Tržnog centra Aden.

Uvažavajući potražnju u cijeloj BiH za širokom ponudom kvalitetnih proizvoda po jedinstvenim cijenama, DOMOD je kao najveći lanac salona tehnike u BiH, učinio potrebe kupaca svojim strateškim prioritetom i osigurao najbolji izbor akcijskih artikala iz asortimana međunarodnih brendova televizora, mobilne telefonije, IT opreme, bijele tehnike, malih kućanskih aparata i posuđa, potrebnih za svakodnevni život u modernom domu.

Ukoliko se želite uvjeriti zašto DOMOD uživa titulu omiljenog mjesta za kupovinu tehnike, posjetite novootvorenu poslovnicu u Živinicama u sklopu tržnog centra Aden i iskoristite mnoštvo pogodnosti i posebna sniženja svjetski poznatih brendova.

Akcija će trajati od 15. do 21. februara.

Radno vrijeme DOMOD poslovnice je od ponedjeljka do subote u periodu od 08 do 20 sati te nedjeljom od 10 do 18 sati.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti