DOMOD otvara novu poslovnicu tehnike u Konjicu!

13.10.2016. 08:17 / Izvor: Akta.ba
DOMOD otvara novu poslovnicu tehnike u Konjicu!

Jedna od vodećih bh. kompanija sa dugogodišnjim iskustvom u prodaji i distrubuciji tehnike i kućanskih aparata konačno stiže i u Konjic.

Jedna od vodećih bosanskohercegovačkih kompanija sa dugogodišnjim iskustvom u prodaji i distrubuciji tehnike i kućanskih aparata konačno stiže i u Konjic.

"Otvaranjem nove poslovnice nastavljamo našu strategiju održivog razvoja jer DOMOD svojim kupcima širom BiH donosi  najveća svjetska dostignuća na polju tehnike,  koja život korisnika čine jednostavnijim. Posebno nam je drago da ćemo otvaranjem nove poslovnice ujedno otvoriti i nova radna mjesta mladim ljudima", poručuju iz DOMOD-a.

Povodom svečanog otvorenja posjetioce očekuju velika sniženja i posebni popusti na odjelima bijele tehnike, audio-video tehnike, IT opreme, malih kućanskih aparata i posuđa. Za kupce i posjetioce DOMOD je pripremio  poklone i nagradnu igru sa neodoljivim fondom nagrada. 

Od mjeseca oktobra građani Konjica mogu na  brži i jednostavniji način dobiti uvid u ponudu i asortimane svjetskih brendova tehnike kao što su: Samsung, Sony, VOX,  Indesit, Gorenje, Hotpoint Ariston, Bosch, LG, Philips, Beko, Panasonic, HP, Dell, Lenovo, ASUS, Acer, Canon, Black&Decker, Dewalt, Metalac, Korkmaz, Tefal, Rowenta i dr. 

Pridružite nam se u Konjicu na adresi Suhi Do br.1, u petak 14. oktobra tačno u 15:00 sati, navode iz DOMOD-a.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti