Bosnia Agile Day 2015 – Najveći Agile događaj u regionu

03.09.2015. 07:56 / Izvor: Akta.ba
Bosnia Agile Day 2015 – Najveći Agile događaj u regionu

Bosnia Agile, udruženje IT profesionalaca i entuzijasta za savremeni agilni pristup projektnom menadžmentu, organizirati će drugu međunarodnu konferenciju Bosnia Agile Day 2015 17. oktobra u Hotelu Sarajevo.

Bosnia Agile, udruženje IT profesionalaca i entuzijasta za savremeni agilni pristup projektnom menadžmentu, organizirati će drugu međunarodnu konferenciju Bosnia Agile Day 2015 17. oktobra u Hotelu Sarajevo, na kojoj će učesnici dobiti mogućnost da prošire svoje agile znanje i vide načine primjene agilnih metodologija od vodećih svjetskih stručnjaka.

Na ovom cjelodnevnom događaju, učesnici će imati priliku da prisustvuju raznim predavanjima i interaktivnim radionicama koje će biti organizovane u paralelnim sesijama. Učesnici konferencije će imati priliku da prošire opseg svog znanja o agilnom pristupu i metodama koje se koriste za razvoj softvera i upravljanje timovima, te steknu praktična iskustva u njihovoj primjeni. Prisutni će imati priliku da razgovaraju o najnovijim agilnim poboljšanjima sa 14 vrhunskih svjetskih i domaćih predavača, a neka od imena su Jorgen Hesselberg, Cliff Hazel, Selma Prodanović, Bart Hufen, Mehmet Yitmen, Andrew Hiles, Anders Sixtensson, Almir Drugović. Također će se moći družiti i sa predstavnicima vodećih IT kompanija u BiH.

Iskoristite pogodnosti rane registracije do 12. septembra 2015. godine. Ukoliko ste zainteresovani za sponzorisanje ovog događaja, možete nas kontaktirati putem info@agile.ba. Za učestvovanje na konferenciji i treningu nije potrebno tehničko predznanje, kao ni prethodno iskustvo u radu sa agilnim metodologijama.

Spozori koji su podržali event: Gold sponzori BA Day 2015 Authority Partners, Scrum Alliance, SoftHouse, Silver sponzori DevLogic, Mistral Technologies, Bronze sponzori Agile Alliance, Siniscape.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave