Prijavite se za Bosnia Agile Day 2016: Objavljen Program i Raspored

04.08.2016. 10:19 / Izvor: Akta.ba
Prijavite se za Bosnia Agile Day 2016: Objavljen Program i Raspored

Prvi put su uveli peer review proces i izbor je proizveo dinamičan program dokazujući stručnost i entuzijazam Agile zajednice.

Agile Day 2016 objavio je izvanrednu listu od skoro 20 Agile sesija koje nude stručnjaci svjetske klase, inovatori i lideri. Započnite danas praviti svoj raspored i pridružite nam se 15. oktobra u Sarajevu.

Ove godine program je zaista izuzetan. Prvi put su uveli peer review proces i izbor je proizveo dinamičan program dokazujući stručnost i entuzijazam Agile zajednice. Zahvaljuju se svima koji su učestvovali u ovom procesu.

Neki od predavača koje ćete imati priliku vidjeti ove godine su Dave Snowden, Chief Scientific Officer u Cognitive Edge, Lemi Orhan Ergin, partner i master software craftsman u ACM, Denis Rudonja, softver developer u Infobip, Matteo Taddei senior manager za PayPal, Chris Van Tuin  Chief Technologist u Red Hat, Maria Ball, Scrum Master u BBC i mnogi drugi za koje možete naći detalje ovdje. Oni će sa vama podjeliti svoje višegodišnje iskustvo i znanje iz domena IT-a i korištenja agilnih metodologija.

Organizatori očekujemo da će imati rasprodan događaj, tako da preporučujemo da se što prije registrujete kako bi osigurali svoje mjesto na konferenciji, te iskoristili prednost rane registracije! Rezervirajte sada i uštedite!

Nemojte propustiti najveći Agile događaj u regionu!

Ukoliko ste zainteresovani za sponzorisanje ovog događaja, možete ih kontaktirati putem info@agile.ba.

BA Day 2016 Gold sponzori su ComTrade i SoftHouse, Silver sponzori Mistral Technologies i Symphony, Bronze sponzori Agile Alliance, Infobip i Scrum Alliance, te medijski partneri Akta i Poduzenik.ba.

Udruženje Bosnia Agile čine volonteri, entuzijasti, IT stručnjaci i menadžeri koji u svom svakodnevnom radu primjenjuju agilne metodologije, a za cilj imaju promociju i približavanje agilne filozofije bh. menadžerima u svim oblastima, a posebno u menadžmentu razvoja softvera. Za sve dodatne informacije, kontaktirajte ih putem e-mail-a: info@agile.ba

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave