Okrugli sto: Akcijski plan zapošljavanja ŽZH 2018-2020

09.10.2018. 11:38 / Izvor: Akta.ba
Okrugli sto: Akcijski plan zapošljavanja ŽZH 2018-2020

Okrugli sto se organizuju u okviru projekta "Zvuk kamena" – partnerstvo za zapošljavanje u sektoru proizvodnje i prerade kamena.

U okviru projekta "Zvuk kamena - partnerstvo za zapošljavanje u sektoru proizvodnje i prerade kamena" organizuje se okrugli sto na temu "Akcijski plan zpošljavanja ŽZH 2018-2020", koji se održava u srijedu, 10.10.2018. godine  u 11.00 sati u općini Posušje, (ul. Fra Grge Martića 30)

Prisutnima će se obratiti:

•             G. Frano Oreč, predsjednik Udruge Zvuk Kamena;

•             G. Mario Knezović, direktor srednje strukovne škole Posušje;

•             Gđa. Alisa Gekić, direktorica Centra usluga LiNK;

Okrugli sto se organizuju u okviru projekta "Zvuk kamena" – partnerstvo za zapošljavanje u sektoru proizvodnje i prerade kamena kojeg u partnerstvu implementiraju: Udruženje za poduzetništvo i posao LiNK Mostar, J.U. Služba za zapošljavanje ŽZH, općina Grude, Srednja strukovna škola Posušje, VMS d.o.o. Posušje,  Kror d.o.o., Plava Vječnost d.o.o. i Udruga Zvuk kamena.

Lokalno partnerstvo za zapošljavanje ŽZH je jedno od 19 uspostavljenih u zemlji u okviru projekta ”Podrška lokalnim partnerstvima za zapošljavanje u Bosni i Hercegovini”, kojeg Europska unija financira s 4 milijuna eura, a provodi Međunarodna organizacija rada (ILO).                 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave