Najave / SAJMOVI I IZLOŽBE

Konferencija: "Arhiviranje dokumenata-legislativa i tehnologija"

19.08.2008. 13:22 / Izvor: eKapija.ba
Konferencija: „Arhiviranje dokumenata-legislativa i tehnologija“

U želji da se aktivno uključimo u rješavanje problema arhiviranja poslovne dokumentacije i aktivniji pristup ka omogućavanju elektronskog poslovanja zajedno sa Udruženjem banaka BiH organiziramo jednodnevnu konferenciju na temu: „Arhiviranje dokumenata-legislativa i tehnologija“.

Konferencija će se održati u Sarajevu u zgradi UNITIC ( Ul. Fra Anđela Zvizdovića br 1), u četvrtak, 04.09.2008.godine, sala-amfiteatar na prvom spratu sa početkom u 11:00 sati. Broj mjesta nije ograničen.

Predviđeno je da se Konferencija završi do 16:00 sati.

Molimo da vaše interesovanje za učešće dostavite najkasnije do 01.09.2008.godine na fax +387 33 296 504, ili e-mail: info@ubbih.ba .

Cilj konferencije je da se ponude moguća rješenja za arhiviranje dokumenata uz prezentaciju poštovanjem postojeće legislative i pokrene inicijativa za primjenu najnovijih tehnologija i time potrebne promjene zakona. Prikazana će biti i praksa iz susjednih zemlja.

Predviđeno je da na Konferenciji aktivno učestvuju predstavnici izvršne vlasti na entitetskom i državnom nivou kao i predstavnici entitetskih arhiva.Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave