VI Poslovni forum menadžera održava se 25.-26. marta

Najave / KONFERENCIJE I KONGRESI

VI Poslovni forum menadžera održava se 25.-26. marta

Centar za edukaciju Pro Educa organizuje VI Poslovni forum menadžera 2020.

28.02.2020. 13:13 / Izvor: Akta.ba

Centar za edukaciju Pro Educa organizuje VI Poslovni forum menadžera 2020.

Jedan od najvećih poslovnih događaja u Bosni i Hercegovini

Rezervišite datume :

25.-26. mart

Forum će se održati u Etno selu "Stanišići"

Cilj Foruma jeste pružanje direktne podrške upravljačkom kadru kroz edukaciju, prezentaciju i promociju novih trendova i kretanja, te uvezivanje najsposobnijih menadžera iz regiona. Savremeni menadžement isključuje improvizaciju bilo koje vrste, a pretpostavlja primjenu interdisciplinarnog znanja, zbog čega je važno ulagati u edukaciju i razvoj.

Imaćete priliku da slušate kvalitetna i aktuelna predavanja priznatih predavača i menadžera iz zemlje i regiona na teme:

–          Motivacija i angažovanost zaposlenika

–          Organizaciona kultura

–          Liderstvo 3.0

–          Demografija vs. Ekonomija

–          Radionice i panel diskusije

Jedan od velikih izazova za poslovanje u našoj zemlji, trenutno predstavlja demografska slika društva i migracije radno sposobnog stanovništva. Odgovore na pitanja kakve posljedice će se javiti ili su se već pojavile u ekonomiji, kao posljedica odlaska iz zemlje stručnih i mladih ljudi i na koji način se možemo uhvatiti u koštac sa ovim problemom, tražićemo na Forumu. Kako selektovati, motivisati i angažovati zapsolenike je najveći izazov koji stoji pred menadžerima u privatnom i javnom sektoru.

Nadamo se da ćete svojim aktivnim prisustvom najvažnijem poslovnom događaju godine dati doprinos podizanju svijesti o važnosti kvalitetnog i stručnog menadžerskog kadra, te efikasnog i efektivnog načina upravljanja za razvoj i perspektive cjelokupne privrede društva u kojem živimo i poslujemo.

Pročitajte neke od komentara učesnika prošlogodišnjeg Foruma:

"Forum je jako dobra prilika za susrete, za razgovore, za otvoreni dijalog između donosilaca odluka i privrednika. Smatram da je došlo vrijeme konačno u Bosni i Hercegovini da se malo glasnije čuje glas  privrede i da se u konačnici uvažavaju preporuke koje dolaze iz privatnog sektora", – Branimir Muidža, predsjednik Vijeća stranih stranih investitora u BiH.

"Vruće teme, sjajni učesnici i prilike za sklapanje poslovnih dogovora, fantastična atmosfera su prve asocijacije koje imam kada pomislim na Forum. Ovaj poslovni događaj smatram za jedan od najznačajnijih u regionu na nivou događaja svetske klase!" – Dragana Đermanović, konsultant iz oblasti digitalne transformacije.

 

Cijene kotizacije i obrazac za prijave možete pronaći na linku.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave