23. i 24. maj 2024.

Novo izdanje konferencije Proactive​ - Acta, non verba.

26.02.2024. 11:56 / Izvor: Akta.ba
PROACTIVE

PROACTIVE 2024, regionalna konferencija o odnosima s javnošću, biznisu i komunikacijama zakazana je za 23. i 24. maj 2024. na Jahorini.

PROACTIVE 2024, regionalna konferencija o odnosima s javnošću, biznisu i komunikacijama zakazana je za 23. i 24. maj 2024. na Jahorini, u hotelu Rajska dolina. 

Ko je odgovoran za krizu, a ko plaća cijenu krize povjerenja? Koja je uloga komunikacija i komunikatora u aktuelnim društvenim promjenama i trendovima u svijetu? Šta možemo očekivati u predizbornim kampanjama 2024.? Kako dešavanja u svijetu, ali i ekonomski trendovi, utiču na poruke i narative u kampanjama? Je li održivost samo još jedna prečesto korištena fensi riječ? Priča li stvarno novac: finansijska pismenost, finansijska odgovornost i ESG u finasijskom sektoru? Konačno, riješimo i ulogu komunikacija u brendiranju poslodavaca. Ovim se popis tema, naravno, ne završava. 

Stručnjaci i stručnjakinje iz regiona koji su djelima, a ne riječima, pokazali da možemo, u interesu cijele zajednice, praviti pametnije odabire i donositi mudrije odluke učestvovaće na konferenciji. "Acta, non verba" je i ovogodišnji slogan konferencije. 

"Regionalna konferencija o odnosima s javnošću će svoje 13. izdanje imati u prestupnoj, 2024. godini. Bez straha i sujevjerja spremamo izuzetna predavanja, raspakujemo nepopularne ali aktuelne i izazovne teme kroz praktične primjere. Sve to uz dva dana prilika za povezivanje s liderkama i liderima u odnosima s javnošću, menadžmentu, komunikacijama, političkoj komunikaciji, finansijskom sektoru, psihologiji, marketingu. Sve to u malo drugačijem, ali i dalje jedinstvenom PROACTIVE formatu", poručuju organizatori, PRIME Communications.

Link za rane prijave do 1. 4. po cijeni od 350 KM + PDV: https://bit.ly/PROACTIVE2024.

Više o prijavama, kotizacijama i smještaju: https://bit.ly/INFORMACIJE2024

Kontakt za više informacija: Dobrila Močević, dobrila.mocevic@prime.ba +387 65 610 619.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave