Prijavite se na najveći kontroling event u regiji

20.10.2020. 10:23 / Izvor: Akta.ba
Prijavite se na najveći kontroling event u regiji

8. međunarodna online konferencija o kontrolingu u Hrvatskoj 12. i 13.11.2020.

8. međunarodna online konferencija o kontrolingu u Hrvatskoj

12. i 13.11.2020.

 

Konzultantsko poduzeće Kontroling Kognosko i poslovni tjednik Lider i ove godine pod pokroviteljstvom ICV-a – Internationaler Controller Verein (Međunarodne udruge kontrolera) organiziraju ICCC – International Controlling Conference in Croatia – najveći kontroling događaj u Hrvatskoj i regiji.

Kao i zadnjih nekoliko godina, slobodni smo Vam dostaviti informacije vezane za organizaciju ovogodišnje 8 ICCC – Međunarodne (on line) konferencije o kontrolingu  u Hrvatskoj na engleskom jeziku! No, ove godine mnogo toga je drugačije jer smo preselili našu konferenciju putem ZOOM platforme u online svijet, produljili je na dva dana, okupili mnogo više međunarodnih stručnjaka i omogućili uključivanje sudionika iz cijelog svijeta.

PRIJAVA ZA KONFERENCIJU 

 

Tema konferencije nadahnuta je ekonomskom krizom izazvanom pandemijom COVID-19, koja je jak okidač za stavljanje velikog fokusa na kontroling. Zbog toga je sada pravo vrijeme da on zasja punim sjajem.

Koja će područja biti obuhvaćena konferencijom?
Ove godine okupili smo sjajne stručnjake iz Njemačke, Rusije, Austrije, Velike Britanije, Poljske, Španjolske, Slovenije i Hrvatske koji se bave temama usko vezanim uz aktualna menadžerska i kontrolerska pitanja. U oba dana vidjeti ćemo 13 različitih tema kroz praktične primjere.

Teme su povezane s novom-normalnom budućnošću menadžmenta, brzim reakcijama kontrolinga i najboljim KPI-ima u ovom trenutku, te posebno sa izvještavanjem. Razgovarati ćemo o Pythonu kao novom "must-u" i svježim primjerima IBCS-a. Imat ćemo priliku vidjeti prezentacije posvećene aktualnostima u odnosu između financijskog i menadžerskog računovodstva, rješenjima u području računovodstva troškova, izazovima kontrolinga u javnoj bolnici i mnogim drugima.

POGLEDAJTE PROGRAM KONFERENCIJE 

Kome je konferencija namijenjena:

svim razinama kontrolera, vlasnicima tvrtki, svim razinama menadžera, planera, podatkovnim znanstvenicima (data scientists), analitičarima podataka (data analytics), IT stručnjacima koji rade na poslovnim rješenjima kao potpori kontrolingu (BI, DW, planiranje), financijskim i računovodstvenim menadžerima i svim drugima koji osjećaju da novo doba upravljanja kuca na vrata.


Očekujemo još jedan izvanredan događaj na polju kontrolinga, koji će ponuditi mnogo praktičnih primjera. Označite ovaj događaj u svojim kalendarima i ne propustite jedno od najvećih on line okupljanja menadžera i kontrolera širom svijeta. 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave