Drugi BiH PMI Forum obećava mnoštvo zanimljivih tema i sjajnih predavača

05.04.2021. 10:05 / Izvor: Akta.ba
Drugi BiH PMI Forum obećava mnoštvo zanimljivih tema i sjajnih predavača

Sačuvajte datum: 15. i 16 april 2021.

Ostalo je još malo vremena do drugog BiH PMI Foruma koji se ove godine održava u online formatu, 15. i 16. aprila 2021.

Broj mjesta je ograničen, stoga požurite sa svojom prijavom i pridružite nam se na ovom veoma važnom događaju, kako za PMI BiH Chapter, tako i za sve osobe koje zanima projektni menadžment. Prijavu je moguće izvršiti putem web stranice: https://forum.pmi.ba/

Forum na temu "Pause. Rewind. Play. Retrospective time is on" organizuje se s ciljem promovisanja važnosti projektnog menadžmenta u svim oblastima poslovanja i upoznavanja učesnika sa najnovijim trendovima u oblasti vođenja projekata. Veliki izazovi na koje smo manje ili više uspješno uspjeli odgovoriti u prethodnom periodu, odlična su prilika da apsolviramo naučeno i s još većom snagom i stečenim znanjem krenemo naprijed.

Ogranak PMI-a u BiH s velikom radošću najavljuje ovaj jedinstveni događaj u BiH i obećava mnoštvo zanimljivih tema i sjajnih predavača.

Keynote Speaker je uvažena Lysa Morrison iz Velike Britanije. Lysa je direktorica strateške kompanije za upravljanje ljudskim resursima "The Shiny Happy People". Tema Lysinog predavanja kojom će se na specifičan način osvrnuti na retrospektivu urađenog, vrlo je zanimljiva – "Gledajući unatrag, što možemo naučiti o važnosti emocionalne inteligencije u upravljanju projektima i vodstvu“. Impozantno Lysino petnaestogodišnje iskustvo u realnom sektoru u kombinaciji s akademskim, pomaže organizacijama da izvuku ono najbolje iz svojih zaposlenih i svog poslovanja. 

Također, Irfan Godinjak iz kompanije Symphony će upriličiti predavanje na temu: "Pružanje izvrsnosti – Symphony priča". Ovo izlaganje će pružiti uvid u to kako Symphony uspješno kombinira svoju filozofiju isporuke u organizacijama klijenata i kako im to pomaže u osiguravanju izvrsnosti. 

BiH PMI Forum će ugostiti još nekoliko značajnih imena iz svijeta projekt menadžmenta koji će govoriti o svojim iskustvima u upravljanju projektima: Mersihu Lonić-Pašalić Lejlu Vulović, te renomirane voditelje projekata sa zavidnim iskustvom širom svijeta: Emraha Özdemira iz Turske, Olivera Lehmanna iz Njemačke, Catalin-Teodora Dogaru iz Rumunije i Stanislava Strešnjaka iz Hrvatske. 

Ulaznice se mogu kupiti do 13. aprila, a za sve članove PMI-a obezbijeđen je poseban popust.

Rezervišite svoju ulaznicu sada

BiH PMI Forum je odličan događaj za vas ukoliko ste zaposleni na poziciji voditelja projekta ili na nekoj od rukovodećih pozicija u kompaniji u privatnom ili društvenim sektoru, ili ako ste jednostavno zainteresovani za razvoj karijere u projekt menadžmentu. BiH PMI Forum 2021 je jedinstvena prilika za networking i razmjenu iskustava, te ostvarivanje novih poslovnih prilika.

Podršku Forumu pružile su kompanije Symphony kao Gold sponzor, kompanije ZIRA i Prointer ITSS kao Silver sponzori, kompanije Verso, Ping i Authority Partners kao Bronze sponzori, kao i druge renomirane bh. kompanije koje su prijatelji ovogodišnjeg Foruma. Oficijelni partner konferencije je agencija FOR FIVE dma.

Sve informacije o BiH PMI Forumu dostupne su na službenoj web stranici konferencije https://forum.pmi.ba/ putem koje se mogu izvršiti i prijave za učešće. Novosti o BiH PMI Forumu dostupne su i putem društvenih mreža: FacebookInstagram i LinkedIn.

 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave