Samit preduzeća Poznan 2021.

Najave / KONFERENCIJE I KONGRESI

Samit preduzeća Poznan 2021.

U okviru projekta Connecting Nature 29.06. i 30.06.2021. godine, bit će organizovan online Samit preduzeća.

05.06.2021. 10:29 / Izvor: Akta.ba

U okviru projekta Connecting Nature 29.06. i 30.06.2021. godine, bit će organizovan online Samit preduzeća, koji će uključivati radionice, temaske sesije i omogućiti učesnicima uvezivanje sa drugim kompanijama, donosiocima odluka iz cijele Evrope, kao i različitim organizacijama koje promovišu "rješenja zasnovana na prirodi".

Za učešće je dovoljno da se registrujete na: https://www.naturebasedenterprise.eu/registration. Samit je namijenjen za kompanije, donosioce odluka, istraživače, nevladin sektor, kako i sve ostale  aktere u oblasti zaštite okoliša, sa naročitim fokusom na "rješenja zasnovana na prirodi".

U okviru Samita također je planirano je da 10 odabranih kompanija predstavi svoju inovativnu ideju/kompaniju/priču koja je zasnovana na "rješenjima zasnovanim na prirodi".

"Pozivamo domaće kompanije kandiduju svoju inovativnu ideju za predstavljanje na Samitu, popunjavanjem obrasca koji je dostupan na: https://docs.google.com/forms/d/1_VzYjffK6n64SOMOGmwOu1D9fzQzzzU0HKz3jPL84ec/edit  Rok za prijavu je 11.juni 2021. godine", saopćili su iz SERDE. 

Sve informacije su dostupne na: https://www.naturebasedenterprise.eu/news/details/pitch-your-nature-based-enterprise-

Za sve dodatne informacije kontaktirajte: belma@serda.ba 

 

 

PODIJELI:

TAGOVI:

#Poznan

#SERDA

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave