10. međunarodna konferencija o kontrolingu u Hrvatskoj – 11. novembra

12.10.2022. 08:07 / Izvor: Akta.ba
kontroling

Jubilarni, 10. ICCC donosi najaktualnije uvide u trenutak u kojem se nalazimo – kako u kontrolingu, tako i cijelom gospodarstvu Hrvatske, regije, ali i svijeta.

Akta.ba medijski je pokrovitelj 10. međunarodne konferencije o kontrolingu u Hrvatskoj, koja će se održati 11. studenoga/novembra, u Westin Zagreb hotelu.

Konzultantsko poduzeće Kontroling Kognosko i poslovni tjednik Lider i ove godine pod pokroviteljstvom ICV-a – Internationaler Controller Verein (Međunarodne udruge kontrolera) organiziraju ICCC – International Controlling Conference in Croatia – najveći kontroling događaj u Hrvatskoj i regiji.

Jubilarni, 10. ICCC donosi najaktualnije uvide u trenutak u kojem se nalazimo – kako u kontrolingu, tako i cijelom gospodarstvu Hrvatske, regije, ali i svijeta.

Svijet nikad više neće biti isti. Istodobno prolaziti kroz digitalnu transformaciju, praviti zaokret prema ekološkoj održivosti i zelenoj ekonomiji, preživjeti višegodišnju pandemiju, rat i posljedično ekonomsku krizu, nitko do sada još nije isprobao. Više nego ikada jasno je da će opstati oni koji se najbrže prilagode promjenama. Velike su promjene pred nama, izazovi čekaju, a povijest će pamtiti ovo doba kao novo doba najvećih prijetnji i šansi. I zato posve sigurno možemo reći: kad ako ne sad – kontroling novog doba.

Teme o kojima ćemo imati prilike slušati su: agilnost, volatilnost , opskrbni lanci, inovativnost, novi poslovni modeli, servitizacija , digitalizacija, upravljanje temeljeno na informacijama, održivi razvoj, ESG izvještavanje i EU taksonomija, te empatija.

Izvrsni predavači, kvalitetna predavanja, iskustva iz prve ruke, top teme i networking glavni su razlozi za dolazak na konferenciju.

Predavači na konferenciji ove će godine biti sjajni stručnjaci iz Njemačke, Austrije i Hrvatske koji će, kroz praktične primjere, govoriti o 10 tema usko vezanih uz aktualna menadžerska i kontrolerska pitanja.

Kontrolerima,  planerima, podatkovnim znanstvenicima, analitičarima podataka, vlasnicima tvrtki, vodećim menadžerima, prodaji, marketingu, nabavi, voditeljima proizvodnje, IT stručnjacima koji rade na poslovnim rješenjima koja pružaju podršku kontrolingu (BI, DW, planiranje), financijskim i računovodstvenim menadžerima i svima koji osjećaju da novo doba kuca na vrata.

Više informacija o konferenciji možete pronaći OVDJE, a registrirati se možete na ovoj POVEZNICI.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave