Učestvujte u petoj regionalnoj E-commerce konferenciji u Skoplju!

12.10.2022. 08:56 / Izvor: Akta.ba
eComm konferencija

Asocijacija za internet trgovinu "eComm" u BiH, kao jedan od partnera ovog događaja osigurala je poduzećima iz Bosne i Hercegovine posebne pogodnosti.

Asocijacija za internet trgovinu "eComm" u BiH, kao jedan od partnera ovog događaja osigurala je poduzećima iz Bosne i Hercegovine posebne pogodnosti.

Asocijacija za internet trgovinu Makedonije  organizator je pete regionalne E-commerce konferencije u hotelu DoubleTree by Hilton, Skoplje  11. novembra ove godine.

Tokom 4 prethodna događaja ovog tipa učestvovalo je preko 1300 učesnika iz 25 zemalja svijeta. 300 različitih komanija bilo je dio je dio ove nevjerovatne priče, te uživalo u slušanju 300 predavača iz svih oblasti online trgovine. Neki od govornika dolazili su iz kompanija poput: Rakuten Viber, Alibaba Group, Mastercard, McCann i drugi. Upravo zbog prisustva velikih imena iz svijeta biznisa mnogi kao jednu od najvećih vrijednosti ove konferencije vide i networking!

Kako i sama izvršna direktorica “eComm”Asocijacije u BiH – Alma Ahmić navodi: "Konferencija poput ove idealna je prilika za upoznavanje potencijalnih partnera i sklapanje saradnji. Kompanije iz BiH imaće priliku da možda upravo putem neke od tih saradnji prošire svoja tržišta i dignu svoju kvalitetu na sasvim novi nivo To je i jedan od razloga zašto nam je bilo bitno osigurati partnerstvo poput ovoga".

Ali svakako, pored networking-a primarni cilj svake od konferencija je dotaći se najaktuelnijih tema iz oblasti internet trgovine u tom trenutku, ali u sferi regiona – tako da sadržaj bude što prilagođeniji potrebama lokalnih kompanija. 

Program ovogodišnje konferencije biće fokusiran na:

✅Mogućnosti koje nudi e-trgovina u regiji
✅Promjene u navikama kupaca uzrokovane e-trgovinom
✅Podatke, marketing i tehnologiju
✅Uspješne e-trgovce iz regije

 

Konferencija ostavlja prostor i za online učešće ukoliko Vam obaveze ne dozvoljavaju drugačije, a želite prisustvovati samom događaju. 

Ako ste zainteresirani da učestvujete, pišite nam na: info@e-commerce.ba, jer kao partner događaja nudimo posebne pogodnosti i popuste za B&H kompanije.

A za više informacija ili direktnu kupovinu karata posjetite: 

https://www.ecommerceconference.mk/

 

e commerce

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave