Prva Autodesk konferencija u Mostaru

24.04.2023. 13:57 / Izvor: Akta.ba
ADFT

Autodesk je vodeći svjetski softver za sve one koji svoje ideje žele provesti u gotov projekt.

Autodesk je vodeći svjetski softver za sve one koji svoje ideje žele provesti u gotov projekt. Milijuni inženjera, projektanata, dizajnera, graditelja, konstruktora i 3D umjetnika diljem svijeta svakodnevno koriste prednosti Autodesk softvera i njihovo zadovoljstvo teško je izraziti do kraja, bilo da ga mjerimo novcem ili zadovoljstvom korisnika.

Ukoliko želite dublje ući u svijet Autodeska, a do sada niste otkrili sve njegove značajke i prednosti, ukoliko ste već odavno svoje djelovanje i rad harmonizirali sa Autodesk softverom, ali želite doznati kolike su još neotkrivene njegove mogućnosti, koje vam mogu pomoći još više u budućnosti, onda će vas svakako obradovati informacija kako se u Mostaru 24.5. ove godine događa ADFT konferencija, odnosno punim imenom Autodesk: Designing Future Together.

Bit će to događaj koji će svim zainteresiranima, a pogotovo stručnom auditoriju, još jednom predstaviti Autodesk, softver bez kojeg je danas nemoguće zamisliti proces planiranja i projektiranja u svim inženjerskim sektorima, jer Autodesk, posebno prilagođen svakoj branši inženjerstva, pojednostavljuje cijeli proces, od projektiranja do izvođenja, dajući optimalnu potporu svakoj zamisli, štedeći pritom korisniku dragocjeno vrijeme i resurse.

Na ADFT konferenciji u srijedu 24. 5. ove godine okupljamo najeminentnije stručnjake, korisnike i poznavatelje Autodeska, iz Češke, Hrvatske, Srbije, Španjolske i Bosne i Hercegovine, a koji će vam prenijeti najnovija iskustva u korištenju softvera te vam omogućiti da pratite najmodernije tokove i trendove u inženjerstvu, arhitekturi, građevinarstvu, kao i da sa eminentnim gostima i govornicima razmijenite iskustva i ideje, uspostavite nove kontakte i nadogradite već postojeće vještine.

S ponosom najavljujemo kako će konferenciji prisustvovati i predstavnici same kompanije Autodesk, tako da ćete imati sve informacije iz samog centra zbivanja, iz prve ruke.

INOVA Geoinformatics Group, regionalni lider u razvoju i implementaciji CAD/GIS rješenja i partner vodećih svjetskih kompanija s područja inženjerstva, INOVA Geoinformatics Group, regionalni lider u razvoju i implementaciji CAD/GIS rješenja i partner vodećih svjetskih kompanija s područja inženjerstva, jedan od malobrojnih Autodesk Product Specific Reseller u Europi kao i dugogodišnji reseller Autodesk proizvoda za naše područje, poziva vas da već danas prijavite svoje sudjelovanje na ADFT konferenciji.

Konferencija Autodesk: Designing Future Together održat će se u prostorijama INTERA Tehnološkog Parka u Mostaru, partnera i suorganizatora konferencije, a uz nas su ovaj put i Alfa Therm i Team CAD.

Ne propustite priliku obogatiti svoje znanje, razmijeniti vrijedna iskustva i steći nove spoznaje o beskrajnim mogućnostima Autodeska – jedino mjesto na kojem morate biti u srijedu, 24. 5. je ADFT konferencija, u dvorani Europa INTERA Tehnološkog Parka u Mostaru.

Prijaviti se možete na sljedećem linku, a dodatne informacije dobiti na autodesk@geoinova.com.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave