Međunarodna poslovna konferencija u septembru u Sarajevu

09.09.2016. 11:52 / Izvor: Akta.ba
Međunarodna poslovna konferencija u septembru u Sarajevu

Glavni cilj konferencije je promocija Kantona Sarajevo kao potencijalne investicijske destinacije.

Ministarstvo privrede Kantona Sarajevo organizuje "Međunarodnu poslovnu konferenciju 2016" koja će se održati 29. septembra 2016. godine u Sarajevu, sa početkom u 9:00 sati.

Na konferenciji će se okupiti najeminentniji privredni i finansijski eksperti iz zemlje i inostranstva, kao i predstavnici stranih i domaćih kompanija iz različitih sektora privrede - građevinarstvo, energetski sektor, metalni sektor, poljoprivredno - prehrambeni sektor, drvno/prerađivački sektor, trgovina i turizam. 

Glavni cilj konferencije je promocija Kantona Sarajevo kao potencijalne investicijske destinacije, a sve u svrhu stvaranja novih radnih mjesta u realnom sektoru.

Konferencija će biti prilika za investitore iz BiH i svijeta da se bolje upoznaju sa kolegama koji se bave istim poslom, da sa njim razgovaraju i razmjene informacije o poslovnim izazovima današnjice. Također, bit će upriličeni B2B sastanci.

U tu svrhu Vas dostavite u priloženom formularu podatke o investicionim projektima koje planirate implementirati, a željeli biste da ih predstavite potencijalnim investitorima ili partnerima.

Sve prikupljene informacije o projektima će biti dostavljene svim učesnicima ovog skupa, a određen broj projekata će biti predstavljen i na Konferenciji.

Rok za prijave je 25. septembar, 2016. godine. 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave