4. međunarodna konferencija o kontrolingu

14.09.2016. 13:25 / Izvor: Akta.ba
4. međunarodna konferencija o kontrolingu

Cilj konferencije već je tradicionalno predviđanje najnovijih trendova iz svijeta kontrolinga.

U Zagrebu se 8. studenog održava  4. međunarodna konferencija o kontrolingu

Konzultantska  tvrtka Kontroling Kognosko d.o.o. u suradnji sa poslovnim tjednikom Lider  najavljuje  4. međunarodnu konferenciju o kontrolingu koja će se održati 8. studenoga 2016. u hotelu Westin u Zagrebu pod pokroviteljstvom ICV-a (Međunarodne udruge kontrolera) i Hrvatske gospodarske komore.

Glavna je tema ovogodišnje konferencije''Budućnost kontrolinga već je počela''. Inspirirana je ekonomskim razvojem pod utjecajem globalnih promjena, u čemu kontroling ima iznimnu ulogu. Svijet više nikad neće biti isti, a kontroling na globalnoj razini nikad nije bio važniji. Četvrta industrijska revolucija, razvoj tehnologija koje i malim zemljama omogućavaju da se pridruže svjetskim igračima te naše mogućnosti u sadašnjem trenutku ekonomskog razvoja samo su neke od tema predavanja. Konferencija će se održati na engleskom jeziku uza simultano prevođenje.

Cilj je konferencije već tradicionalno predstavljanje najnovijih trendova u svijetu kontrolinga i ove godine dovodimo u Zagreb primjere najbolje svjetske prakse. Znanje je tu, treba ga samo primijeniti! Ove će godine sudionici konferencije, stručnjaci i praktičari iz Njemačke, Austrije i Poljske, podijeliti iskustva s hrvatskim i kolegama iz regije. Također, na konferenciji dodjeljujemo ''Nagradu za najbolji kontroling projekt''. Najbolji tim imat će priliku predstaviti se i opisati svoje postignuće u unapređenju kontrolinga u organizaciji u kojoj radi. Nagrada je organizirana po uzoru na druge ICV-ove nagrade za najbolji projekt kontrolinga koje  bi se same kontrolere potaknulo na razvoj kontrolinga.

Svi  zainteresirani mogu ostvariti popust za ranu prijavu i povoljniju cijenu kotizacije ukoliko se prijave za sudjelovanje do 8. listopada 2016. Prihvatite izazov, natječite se s kolegama i dovedite najnovije trendove iz kontrolinga u tvrtku!

Više o konferenciji doznajte na: lider.media/kontroling16/

PREUZMI DOKUMENTE:
Kontroling16_opce.docx
Kontroling16_prijavnica.docx

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave